Manufacturing Engineer

Enrichment Technology Company is op zoek naar een Manufacturing Engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Voor de afdeling Works Preparation in Almelo hebben we een vacature voor Manufacturing Engineer.


De Manufacturing Engineer is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, optimaliseren en dagelijks ondersteunen van efficiënte productieroutes voor hoogwaardige onderdelen. Dit kunnen onderdelen zijn van ultracentrifuges, maar ook van klanten uit andere markten. De werkzaamheden doe je in nauwe samenwerking met onder andere Processpecialisten, Design engineers en collega’s uit productie.

Functievereisten

 •  Je bepaalt een nieuwe route of optimaliseert bestaande routes om producten te produceren en meten, waarbij onder meer de te gebruiken machines en gereedschappen worden gedetailleerd.
 • Indien nodig bepaal je ook de kostprijs van de geplande activiteiten.
 • Je zorgt dat de vereiste productiedocumentatie wordt aangemaakt en dat alles goed wordt ingericht in ons ERP-systeem SAP.
 • Je coördineert de kwalificatie van de nieuwe of aangepaste productieprocessen, om zeker te stellen dat de producten aan alle gestelde eisen voldoen.
 • Je leidt of neemt aan multidisciplinaire projecten, bijv. om de productielijnen te optimaliseren met behulp van Lean manufacturing tools of om het machinepark te verbeteren met investeringen.
 •  Je ondersteunt de dagelijkse productie in geval van verstoringen en coördineert het verbeterproces in geval van grotere kwaliteitsproblemen
 •  Je analyseert de productieresultaten over langere periode, stelt verbeteringen voor en zorgt dat ze worden geïmplementeerd.
 • Je hebt minimaal afgeronde een technische HBO-opleiding, bij voorkeur werktuigbouwkunde.
 • Een aantal jaren ervaring als engineer in een productie omgeving is een pré.

Aanbod

 • Veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen‎ en door te groeien
 • Veel eigen verantwoordelijkheden, uitdagingen en variatie
 • Een enthousiast en spontaan team met veel ervaring en kennis
 • Een technologische en internationale organisatie
 • Een informele werkomgeving en actieve personeelsvereniging‎

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enrichment Technology Company. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!