Measurement & Calibration Engineer

Enrichment Technology Company is op zoek naar een Measurement & Calibration Engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving


Voor de meetkamer hebben we een vacature voor een Measurement & Calibration Engineer.


De meetkamer is onderdeel van de afdeling Works Preparation en is verantwoordelijk voor het beoordelen van producten. Deze producten kunnen afkomstig zijn van externe leveranciers en van interne productie. De beoordeling vindt plaats aan de hand van vastgestelde eisen, op basis van meegeleverde documentatie en/ of het uitvoeren van metingen. Om metingen uit te kunnen voeren is een breed arsenaal aan meetmiddelen beschikbaar, waaronder complexe 3D-coordinaat meet machines.


Ook ondersteunt de meetkamer de productie door meetopstellingen in te richten, operators te trainen en eventuele problemen met meetopstellingen op te lossen. Daarnaast houdt de afdeling overzicht over de tijdige kalibratie van meetmiddelen binnen ETC Nederland, en ondersteunt het de externe firma die deze kalibratie uitvoert.

Functievereisten

 • Je ontwikkelt vanuit technische documenten een optimale meetstrategie op basis van de beschikbare meetmiddelen.
 • Je bedient en programmeert complexe meetapparatuur op basis van die meetstrategie.
 • Je controleert en verbetert met behulp van Meet Systeem Analyse de betrouwbaarheid van meetopstellingen.
 • Je helpt mee om verstoringen bij meetopstellingen op te lossen.
 • Je begeleidt externe firma’s bij het uitvoeren van kalibraties op onze site en faciliteert kalibraties bij leveranciers. Je rapporteert regelmatig over de status van kalibraties binnen ETC Nederland.
 • Je keurt binnenkomende goederen afkomstig van leveranciers, aan de hand van meegeleverde documentatie en metingen die je uitvoert, en legt de resultaten vast in SAP.
 • Je hebt minimaal een technische mbo-achtergrond

Aanbod

 • Veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen‎ en door te groeien
 • Veel eigen verantwoordelijkheden, uitdagingen en variatie
 • Een enthousiast en spontaan team met veel ervaring en kennis
 • Een technologische en internationale organisatie
 • Een informele werkomgeving en actieve personeelsvereniging‎

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enrichment Technology Company. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!