Traineeship / BBL-traject

Enrichment Technology Company is op zoek naar een Trainee. Bekijk deze vacature voor meer informatie. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-6-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Aan young professionals wordt de mogelijkheid geboden om naast het opdoen van ervaring binnen een organisatie door middel van een traineeship persoonlijke competenties te ontwikkelen.

Vaak wordt hierbij gebruik gemaakt van een derde partij die gespecialiseerd is om young professionals handvaten aan te reiken. Tevens wordt een interne mentor aangesteld die bijdraagt aan de algehele ontwikkeling.

Kom je net van school of heb je net een jaartje werkervaring achter de rug en wil je meer ervaring opdoen en jezelf ontwikkelen. Dan zoeken wij jou! Wij hebben Traineeships voor diverse vakgebieden: Engineering, Finance, Werkvoorbereiding, IT, Maintenance en Productie.  De duur van een traineeship ligt in de regel tussen de één en drie jaar.

Ben je klaar met je opleiding en wil je jezelf ontwikkelen en tegelijkertijd ervaring op doen? Kom bij ETC Nederland werken!


BBL- traject:

Een BBL-traject bestaat uit een combinatie van werken en leren. Vaak ga je één dag in de week naar school en werk je de overige 4 dagen bij ETC Nederland. Op deze manier leer je de theorie op school en kun je deze in praktijk brengen op het werk. Je wordt begeleid door praktijkopleiders om zo snel mogelijk zelfstandig aan het werk te gaan. Binnen ETC Nederland hebben wij met name plaatsen voor BBL-leerlingen in de richting techniek. Denk hierbij aan verspaning en mechatronica.

Wil jij bijdragen aan de toekomst? Kies dan voor techniek!

Aanbod

Wij bieden je een afwisselende, zelfstandige leerplek binnen een informele werksfeer in een uitdagende omgeving. Je maakt gebruik van een zeer modern machinepark. Vakmanschap staat bij ETC Nederland hoog in het vaandel waarbij er voor jou mogelijkheden zijn om je verder op dit uitdagende en specifieke vakgebied te ontwikkelen.   


  • ‎Je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van de opdracht. Tegelijkertijd zijn we er voor je om je te begeleiden; ‎
  • Jouw opdracht wordt gelijk in de praktijk gebracht;‎
  • Neem tijdens je opdracht bij ons deel aan gezellige personeelsactiviteiten zoals borrels, bootcamp, MVO ‎projecten en buggy rijden; ‎
  • Je leert in een dynamische organisatie samen te werken met 200 collega’s;
  • Je krijgt voldoende uitdaging in je werk;
  • Je komt en gaat veilig en met plezier van en naar je werk.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enrichment Technology Company. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!