Stagiairs/Afstudeerders/Werkstudenten

ETC Nederland biedt studenten de mogelijkheid om praktische ervaring op te doen tijdens hun ‎opleiding of de opleiding te voltooien middels een afstudeeronderzoek.

Vaak hebben ze al opdrachten klaar liggen maar ze gaan graag met je in gesprek over de wensen die jij hebt. De medewerkers willen je graag begeleiden en hun kennis met je delen. Uiteraard stellen zij jouw inbreng erg op rijs. Een goede match betekent immers een win-win situatie voor iedereen.


Wil jij jouw kennis met hun delen en wil jij zelf nieuwe kennis op doen in een hightech bedrijf, kom dan bij Enrichment Technology Nederland B.V. stage lopen of afstuderen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Aanbod

Zij bieden je een afwisselende, zelfstandige leerplek binnen een informele werksfeer in een uitdagende omgeving. Je maakt gebruik van een zeer modern machinepark. Vakmanschap staat bij ETC Nederland hoog in het vaandel waarbij er voor jou mogelijkheden zijn om je verder op dit uitdagende en specifieke vakgebied te ontwikkelen.   


  • ‎Je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van de opdracht. Tegelijkertijd zijn ze er voor je om je te begeleiden; ‎
  • Jouw opdracht wordt gelijk in de praktijk gebracht;‎
  • Neem tijdens je opdracht bij ons deel aan gezellige personeelsactiviteiten zoals borrels, bootcamp, MVO ‎projecten en buggy rijden; ‎
  • Je leert in een dynamische organisatie samen te werken met 200 collega’s;
  • Je krijgt voldoende uitdaging in je werk;
  • Je komt en gaat veilig en met plezier van en naar je werk.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

ETC Nederland geeft jongeren de mogelijkheid om ervaring, kennis en kunde op te doen, door naast hun studie bij ons te komen werken.


In de praktijk komt het vaak voor dat stagiairs/afstudeerders voorafgaand aan of in het verlengde van hun opdracht bij ETC Nederland aan het werk gaan. Naast het feit dat je direct bijdraagt aan het bedrijfsresultaat versterken zij ook de band met de doelgroep waaruit ze hun toekomstige collega’s aantrekken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enrichment Technology Nederland B.V. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!