Material Science Engineer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-12-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

  • Het ondersteunen van R&D, Manufacturing en de “New Business” activiteiten met specialistische kennis van materialen en processen;
  • Optimalisatie van de productieprocessen (materiaalkeuze, warmtebehandelingen, coaten, solderen, lassen, materiaal testen)
  • Verrichten van feasibility studies en introductie van nieuwe of gemodificeerde processen
  • Een technische master- of bacheloropleiding en aantoonbare affiniteit met het vakgebied metaalkunde
  • Bij voorkeur ervaring in een gerelateerd vakgebied (b.v. lassen, metallurgie, schade-onderzoek, warmtebehandeling, NDO)

Aanbod

  • Er is veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
  • Door eigen verantwoordelijkheid, uitdaging en variatie in je werk;
  • Werken bij een innovatief, hightech en internationaal bedrijf;
  • Je vindt het prettig om flexibele/variabele werktijden te hebben;
  • Wij bieden je zeer goede arbeidsvoorwaarden

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

ETC Nederland is een internationale hightech organisatie in Almelo. Zij zijn een innovatief productiebedrijf dat ultracentrifuges produceert om aan de wereldwijde energiebehoefte te kunnen voldoen. Met de ultracentrifuges kun je uranium verrijken dat als brandstof wordt gebruikt voor kerncentrales; kerncentrales stoten bij het opwekken van kernenergie geen CO2 uit en daarmee dragen ze bij aan een schoner milieu. Bovendien leveren ze hightech oplossingen voor klanten in de luchtvaart- en ruimtevaartindustrie, semiconductor en packaging & printing industrie.


Voor de afdeling Engineering in Almelo hebben ze een vacature voor een Material Science Engineer. Binnen de afdeling is in het bijzonder behoefte aan metaalkundige kennis en ervaring. De afdeling Engineering biedt ondersteuning bij interne productieprocessen/ producten en is nauw betrokken bij de opbouw van "New Business" activiteiten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ETC Nederland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!