Secretarieel medewerker gebieds- & projectontwikkeling

Goede secretariële ondersteuning is onmisbaar binnen onze organisatie. Ben jij iemand waar betrouwbaarheid, accuratesse en flexibiliteit bovenaan het lijstje van vaardigheden staan? Dan ontmoet de gemeente Enschede je graag voor een kennismaking.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
25-8-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als secretarieel medewerker gebieds-en projectontwikkeling:

 • Ben je de onmisbare steun en toeverlaat van het management, bestaande uit het afdelingshoofd en twee teamleiders;
 • Zorg je door jouw ondersteuning ervoor dat het afdelingshoofd en de teamleiders hun werk kunnen doen. Van het plannen van afspraken tot het bijhouden van e-mails en het bewaken van de agenda: jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt;
 • Is het jouw taak om ervoor te zorgen dat het management iedere dag de benodigde informatie en documenten heeft voor de geplande overleggen en afspraken. Je bent de spin in het web binnen de afdeling Gebieds- & Projectontwikkeling;
 • Verbind je werkzaamheden en denk je proactief mee binnen de afdeling Gebieds- & Projectontwikkeling;
 • Draag je actief bij aan een open, transparante en laagdrempelige cultuur binnen de afdeling;
 • Vinden we het ook belangrijk dat je een beetje humor hebt!

Functievereisten

We zoeken iemand die in de dynamiek van de dag een basis van rust biedt. Jij zorgt voor het vertrouwen binnen de afdeling dat de overlegstructuur en het agendabeheer in goede banen wordt geleid. Dat vraagt om een persoonlijkheid dat zich kenmerkt door punctualiteit, zelfstandigheid en stressbestendigheid. Daarbij neem je een klantgerichte houding aan. Je bent iemand waar het prettig mee samenwerken is, maar waar je ook op kunt vertrouwen dat het goed komt. Je vindt het prettig om als spin-in-het-web te fungeren en brengt humor en energie mee! Verder breng je mee:

 • Mbo+ denk- en werkniveau met een secretariële opleiding van Schoevers of vergelijkbaar;
 • Werkervaring in de secretariële ondersteuning;
 • Kennis van en vaardigheid in het werken met softwarepakketten voor agendabeheer, tekst- en gegevensverwerking en presentaties. ICT- vaardigheid is een pre;
 • Je werkt proactief, denkt goed mee over oplossingen en weet onder hoge tijdsdruk te werken;
 • Goede communicatieve vaardigheden, bent toegankelijk en ontwapenend in de omgang
 • Je bent een teamspeler die zijn of haar eigen boontjes kan doppen en gericht is op het snel vergaren van informatie om verder te kunnen in je werk.

Aanbod

Een baan die ertoe doet! Niet alleen maak je het verschil voor 160.000 inwoners, ook sta jij als medewerker bij ons centraal. Waar je dat aan merkt? Om te beginnen aan de opleidings- en doorgroeimogelijkheden om je verder te ontplooien in je vak en als persoon. Daarnaast krijg je veel ruimte om je werk-privébalans goed te regelen: je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt. Wat je verder krijgt:

 • Een bruto maandsalaris in schaal 6 tussen € 2.295, – en € 3.323, – op basis van een 36-urige werkweek.
 • Je krijgt 26 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).
 • Boven op het salaris krijg je ook een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Hiermee kun je bijvoorbeeld verlofdagen (ver)kopen en opleidingen volgen. Ook mooi: je kunt je IKB inzetten om je woning te verduurzamen!
 • Goede ondersteuning van jouw opleidingswensen via onze eigen Enschede Academie of via Twentse Kracht, waar wij onderdeel van zijn.
 • Ga je voor je werk op pad? Dan zorgen wij dat er duurzame vervoersmiddelen voor je klaar staan (ov, elektrische fiets of e-auto). Als het om je eigen woon-werkverkeer gaat, kun je met belastingvoordeel je IKB inzetten.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Goede carrièrekansen met doorgroeimogelijkheden in je eigen én andere vakgebieden. In onze veelzijdige gemeente kun je alle kanten op!
 • In eerste instantie een contract van een jaar, met de bedoeling dit om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Op deze functie zijn de Cao Gemeenten en Aanvullende Arbeidsvoorwaarden Enschede van toepassing.

Bedrijfsprofiel

Top 3:

Dit is waarom jij van deze baan gaat houden:

 1. De samenwerking met jouw collega’s is top. De onderlinge betrokkenheid en bereidheid om de ander te helpen zijn erg groot. Zowel binnen als buiten het team staat iedereen voor elkaar klaar.
 2. Veel afwisseling en een rol met de vrijheid om je werk grotendeels op jouw manier in te vullen.
 3. Je krijgt volop ontwikkelingsmogelijkheden binnen je functie in onze veelzijdige gemeente waar je alle kanten op kan!


Werken bij de grootste stad van Overijssel betekent werken aan ambities. Onze gemeente is een werkgever voor iedereen. We geloven in het talent van onze professionals. En in veelzijdigheid, zowel als het gaat om onze mensen en hun persoonlijkheden als om functies, projecten en werkzaamheden. Bij ons is altijd ruimte voor nieuwe initiatieven en nieuwe krachten. De ideale omgeving dus om het verschil te kunnen maken. We zijn volop in beweging, kijk alleen al naar de vele creatieve broedplaatsen die onze medewerkers opzetten. Jouw ideeën zijn van harte welkom! Lees wat de gemeente Enschede jou nog meer te bieden heeft.


Jouw team

Wij zijn de kartrekkers van gebieds- en vastgoedontwikkelingen en projecten in de openbare ruimte en leefomgeving binnen de gemeente Enschede. Daarnaast doen we ook projecten buiten het fysieke domein zoals organisatievraagstukken en projecten binnen het sociale domein. Binnen onze afdeling werken bijna 100 medewerkers in 3 teams:

 • Projectmanagement
 • Makelaardij, Juridische zaken & Planeconomie
 • (Project-)Ondersteuning

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Enschede. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!