Studentambtenaar (MBO)

Mbo studenten in Enschede opgelet! Binnenkort komt de functie studentambtenaar vrij. Weet jij wat er speelt binnen het mbo en studentenleven in Enschede? Denk je graag mee over diverse vraagstukken die aansluiten bij het studentenleven? Check deze vacature voor 8 uur per week!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
11-4-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Studentambtenaar…..

  • Maak je onderdeel uit van het team studentenbeleid van de gemeente Enschede.
  • Vertegenwoordig je samen met een student van de Universiteit Twente en een student van de hbo instellingen (Saxion, ArtEZ, AKI) de studenten binnen de gemeente Enschede.
  • Probeer je de belangen van de studenten te behartigen bij vraagstukken over onder andere huisvesting, talentbehoud, cultuur en evenementen of welzijn. Kortom: alle vraagstukken die aansluiten bij het studentenleven. De ene dag beoordeel je subsidieaanvragen van studenten om Enschede als een aantrekkelijke studentenstad op de kaart te zetten, de andere dag zit je met de wethouder en de studentenvertegenwoordigers aan tafel. Je weet zeker dat elke dag weer anders is!

Functievereisten

Als eerste werk je zelfstandig en samen met je enthousiaste instelling toon je graag initiatief. Gezond nieuwsgierig ben je zeker en daarnaast lekker gedreven om op nieuwe mensen af te stappen. Nieuwe projecten opstarten….. geen probleem want deze kansen grijp je graag aan. Het lukt je makkelijk om werk en studie te combineren, je bent hierin flexibel en kan snel schakelen binnen verschillende onderwerpen en projecten. Niet onbelangrijk: Je hebt hart voor de studentengemeenschap in Enschede. Verder vragen wij:

  • Je bent een student aan ROC van Twente in Enschede en je studeert nog als je de functie van studentambtenaar invult;
  • Je hebt veel verschillende contacten binnen het studentenleven in Enschede en weet wat er speelt;
  • Je bent communicatief sterk, proactief en makkelijk benaderbaar;
  • Je weet verschillende belangen te herkennen en te verbinden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Enige beheersing van de Engelse taal.

Aanbod

Je komt officieel in dienst bij de gemeente voor 8 uur per week. Startdatum in overleg. Voorgaande zal je ingewerkt worden door je nieuwe collega studentambtenaren vanuit het hbo en de universiteit. Een aantrekkelijk salaris in schaal 9 en je krijgt de voorzieningen die je nodig hebt om, als je dat wilt, vanuit huis te werken.

Bedrijfsprofiel

Werken bij de grootste stad van Overijssel betekent werken aan ambities. Onze gemeente is een werkgever voor iedereen. We geloven in het talent van onze professionals. En in veelzijdigheid, zowel als het gaat om onze mensen en hun persoonlijkheden als om functies, projecten en werkzaamheden. Bij ons is altijd ruimte voor nieuwe initiatieven en nieuwe krachten. De ideale omgeving dus om het verschil te kunnen maken. We zijn volop in beweging, kijk alleen al naar de vele creatieve broedplaatsen die onze medewerkers opzetten. Jouw idee├źn zijn van harte welkom! Lees wat de gemeente Enschede jou nog meer te bieden heeft.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Enschede. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!