Stage Human Resources

Ben jij per september 2023 op zoek naar een 3e of 4e-jaars HR- stage waarbij je de mogelijkheid hebt om meer te leren over de thema’s die jou het meest aanspreken? De Gemeente Enschede biedt jou deze kans! Je komt te werken op de afdeling P&O en zal je gaan verdiepen in de (brede) wereld van HR!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
30-4-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als stagiair(e) op de afdeling P&O kan je jouw stage inrichten aan de hand van jouw persoonlijke interesses en je opdrachten vanuit je opleiding. Wil je bijvoorbeeld meer leren over verzuimbeleid? Of misschien over functiewaardering of rechtspositionering? Alles is mogelijk in goed overleg. Daarnaast ondersteun je de P&O adviseurs in hun (dagelijkse) werkzaamheden. Je stage is dus erg variërend en er valt genoeg te leren!

Functievereisten

  • Je bent 3e of 4e jaars HRM student.
  • Je kan integer omgaan met vertrouwelijke informatie.
  • Je vindt het leuk om in teamverband te werken, maar ook om zelfstandig aan de slag te gaan.

Aanbod

We bieden jou een uitdagende en leerzame stageperiode waarin jij je maximaal kunt ontwikkelen. Een mooie leeromgeving binnen een organisatie met heel veel diverse taken. Je krijgt de kans om te leren hoe een gemeente werkt en wat het betekent om te werken in een politiek-bestuurlijke omgeving. Daarnaast bieden we via de Enschede Academie scholingen, trainingen en andere activiteiten. Dit kunnen workshops zijn, maar ook inspirerende sessies die jou helpen je persoonlijk te ontwikkelen. Verder bieden wij:

  • Goede begeleiding van een ervaren HR-professional.
  • Een stagevergoeding van €250,- per maand (op basis van 36 uur).
  • De ruimte om te werken aan je schoolopdrachten.
  • Leuke evenementen, bijeenkomsten en workshops van verschillende sprekers.
  • Een smartphone en laptop voor zakelijk gebruik.

Bedrijfsprofiel

Werken bij de grootste stad van Overijssel betekent werken aan ambities. Onze gemeente is een werkgever voor iedereen. We geloven in het talent van onze professionals. Bij ons is altijd ruimte voor nieuwe initiatieven en nieuwe krachten. De ideale omgeving dus om het verschil te kunnen maken. We zijn volop in beweging, kijk alleen al naar de vele creatieve broedplaatsen die onze medewerkers opzetten. Jouw ideeën zijn van harte welkom! Lees wat de gemeente Enschede jou nog meer te bieden heeft.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Enschede. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!