Medior inspecteur omgevingsrecht

Gemeente Enschede is op zoek naar een Medior inspecteur omgevingsrecht.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Bedrijfsprofiel

Een stad die bruist van vernieuwing en bol staat van economische groei en ontwikkeling. Dat is Enschede. In deze dynamische omgeving draag jij als inspecteur omgevingsrecht bij aan de ruimtelijke kwaliteit. Via innovatieve oplossingen en heldere grenzen bewaak je veiligheid, duurzaamheid en gezondheid. Zo bevorder je het woongenot en leefplezier van onze bijna 170.000 inwoners.


De afdeling Handhaven Bouwen en Milieu bestaat uit twee teams met in totaal zo’n 25 medewerkers; het team inspecteurs omgevingsrecht, waar jij deel van uitmaakt, en het team juridisch adviseurs omgevingsrecht. Kenmerkend voor onze club? Onze no-nonsense mentaliteit en interesse in elkaar. We zijn dagelijks buiten, daar waar het gebeurt, werken hard en maken daarnaast tijd voor gezelligheid. Je krijgt gegarandeerd een warm welkom.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Enschede. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!