Geo- informatie beheerder

Gemeente Enschede is op zoek naar een Geo- informatie beheerder. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
5-2-2023
Opleidingsniveau
MBO-HBO

In de rol van Geo-informatiebeheerder zorg je dat de data van de bebouwde en de onbebouwde omgeving goed in kaart is gebracht. Dit doe je op verschillende manieren en daarmee is dit een baan voor iemand die houdt van afwisseling en zoekt naar hoe het altijd net iets beter kan.


Je bent de drijvende kracht en inhoudelijk deskundige achter het behoud en beheer van onze Geografische datakwaliteit. Dat begint met het verwerken van omgevingsvergunningen of het meten en verwerken van mutaties in de buitenruimte in de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT).


Dit doe je zowel binnen als buiten door bijvoorbeeld bouwwerken in te meten.


Bovendien help je collega’s zoals projectmanagers bij de uitvoering van hun projecten. Dit kunnen bouwprojecten zijn maar ook weg- en waterbouwkundige. Je helpt de collega’s met het maken, beheren en actualiseren van matenplannen. Ook dit controleer je daarna weer buiten in het veld om te checken of hetgeen dat op papier is afgesproken ook in de praktijk is uitgevoerd. De gegevens verwerk je vervolgens weer in de basisregistraties.


Ook maak je grondoverdrachtstekeningen die gebruikt worden als de grond van eigenaar overgaat. Je zet de kavel uit en zorgt dat de aannemer of de eigenaar van de kavel de juiste gegevens heeft.


Jij bent in alle opzichten een vraagbaak en een dienstverlener op het gebied van geografische informatie. Een functie waarin je dagelijks concreet bijdraagt aan de Geografische datakwaliteit van de Gemeente Enschede en Losser. Voor nu en voor in de toekomst.

Bedrijfsprofiel

Enschede is een ambitieuze stad. Het cluster Dienstverlening van de gemeente Enschede zorgt voor de basisdienstverlening en -registraties. Dit doen we voor de inwoners van de gemeente Enschede en Losser, maar ook voor collega’s en aan overheid gerelateerde organisaties. We zijn betrokken en betrouwbaar en maken daarmee het verschil. Dat doen we digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet.  


Jij als Geo-informatiebeheerder werkt met zeventien collega’s binnen het team Geo-informatie van onze afdeling Backoffice. De basis op orde houden, ervoor zorgen dat onze dienstverlening toekomstbestendig is, verbinding aanbrengen tussen informatiestromen binnen de organisatie en de basis leggen voor vergaande digitalisering zijn de belangrijkste componenten van onze gezamenlijke opdracht.


Als team werken we steeds meer zelfsturend en volgens de lean-methode. We willen daarbij de kwaliteiten en competenties van iedereen zo goed mogelijk gebruiken, ook bij projecten die we naast onze functie oppakken. We gaan uit van ieders kracht en sterkte punten en met jouw kennis en ervaring ben je voor ons een belangrijke hulp op deze weg. We vormen met elkaar een leuk en divers team, waarin we op een prettige manier samenwerken, ook met collega’s van andere teams, andere afdelingen en andere organisaties. Tegelijkertijd heb je bij ons veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en om je werk op jouw manier in te vullen. Er is daarnaast ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Enschede. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!