Allround Hovenier

Als Allround Hovenier binnen DCW ga je werken aan een grote verscheidenheid aan projecten. Zorg jij voor groengeluk binnen gemeente Enschede? Lees dan zeker verder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Voor ons onderdeel van DCW, kwekerij en onze hovenierstak, zoeken we een Allround Hovenier. Binnen deze functie ga je aan de slag met diverse en uiteenlopende groenprojecten. Je houdt je voornamelijk bezig met het onderhouden van grootschalig groen. Je staat veel in contact met de klant, het is daarom van belang dat je representatief en communicatief vaardig bent. Je gaat werken in een klein team, dit kan per project wisselen.


Een mooi voorbeeld van een project is DCW Spoordijkstraat. Hier hebben we met onze groep hoveniers vanaf het begin mee gewerkt aan de beplanting rondom het gebouw. We hebben meegedacht en daarnaast voeren we het onderhoud uit. Kortom ervoor zorgen dat alle medewerkers in een omgeving werken waar ze veel “groengeluk” ervaren.

Het mooie is dat het werk wordt uitgevoerd in teamverband, waarbij je samen een hoge mate van kwaliteit nastreeft. Soms ga je op pad met twee collega’s waarbij je een begeleidende en ondersteunende rol je eigen maakt.


Bedrijfsprofiel

DCW is al 50 jaar het sociaal ontwikkelbedrijf van de gemeente Enschede. Wij geloven dat er voor iedereen mogelijkheden zijn voor passend werk. We richten ons op deze mogelijkheden door mensen aangepast werk te bieden en te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Binnen DCW werken we volgens de 5 V’s: verbinden, veranderen, vertrouwen, voorbeeld en vun! 

We werken vanuit twee locaties in Enschede. Op beide locaties worden verschillende productiewerkzaamheden uitgevoerd in verschillende units. Hierbij valt te denken aan textielwerkzaamheden, assemblage & montage en verpakkingswerkzaamheden. Ook hebben we een kwekerij met groeituin en een hovenierstak. DCW maakt onderdeel uit van de organisatie gemeente Enschede en biedt werk aan ruim 450 medewerkers. DCW levert aan klanten in binnen- en buitenland. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Gemeente Enschede. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!