Technisch scrum master

De innovatieve hightech wereld verandert steeds sneller en organisaties moeten in staat zijn zich continue aan te passen. Organisaties kiezen vaker voor een Agile werkwijze en de rol van technisch scrum master staat centraal om deze werkwijze te laten slagen. Ben jij een engineering held met een expertise in het structureren, coachen en afstemmen van scrum werkprocessen? En wil je jouw expertise inzetten om vraagstukken over agile werkwijzen op te lossen en het leven van mensen makkelijker maken? Dan is Engineero op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-1-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als technisch scrum master werk je aan het structureren van het scrum werkproces. Vraagstukken vanuit het engineering team weet je te beantwoorden en je schept een duidelijk beeld waar jullie binnen een sprint samen naartoe werken. Vanuit jouw expertise coach je de software engineers in het team in het optimaal uitvoeren van scrum taken en ben je op individueel niveau hun eerste aanspreekpunt. Voor langere tijd in een team of op projectbasis, maar met altijd een heldhaftige oplossing als resultaat.

Functievereisten

Wat breng jij mee?


Als echte engineering held ben je een probleemoplossende teamplayer, heb je een proactieve houding, stel je de behoeftes van de klant centraal en ga je voor kwaliteit. Samen met een engineering team werk je vanuit jouw expertise aan vraagstukken om het leven van mensen makkelijker te maken.


Jouw expertise als technisch scrum master:


  • Ervaring in het schakelen met product owners en andere teams
  • Ervaring met het creĆ«ren van een vertrouwensband met de softwareontwikkelaars
  • Communicatief vaardig en kunt inhoudelijk meedenken met de Software Engineers
  • 3 jaar werkervaring als software ontwikkelaar in een scrum team
  • 1 jaar werkervaring als scrum master
  • Kennis van de programmeertalen Java, C, C++, C#, Python, en Ruby (on Rails)
  • Een afgeronde technische HBO- of WO-opleiding


Aanbod

Wat bieden wij jou?


Bij Engineero kom je te werken in een professionele en groeiende organisatie waar het draait om mens en technologie. Met passie zetten onze specialisten zich in voor technologische vooruitgang. Wij bieden een breed scala aan innovatieve projecten. Als onderdeel van een (multidisciplinair) team word jij uitgedaagd om jou talenten, technische kennis en kunde in te zetten en lever je een waardevolle bijdrage. Wij bieden daarin de ondersteuning die jij nodig hebt. Dit geeft jou de kans het maximale uit jezelf te halen en te ontwikkelen of door te groeien.


Uiteraard hoort bij deze functie een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Ook bieden wij trainingen, activiteiten, bedrijfsuitjes, teambuilding en meer zodat jij je betrokken voelt bij onze organisatie. Kortom, Engineero is een organisatie met korte lijnen en een collegiale/professionele sfeer, met als speerpunt werkgeverschap en ontwikkeling.

Bedrijfsprofiel Engineero

Een team van engineering helden, dat is Engineero. De meest uitdagende situaties weten we met onze expertise te verbeteren. Onze oplossingen maken het leven van mensen makkelijker.


Voor ons team van technisch specialisten is geen uitdaging te groot. Binnen diverse markten werken we aan technische vraagstukken en projecten. Waarbij elke markt zijn eigen uitdagingen kent. Voor langere tijd in een team of op projectbasis, met de juiste kennis op zak gaan onze engineers deze uitdagingen aan. Vanuit hun expertise weten ze vraagstukken van antwoorden te voorzien en uitdagende situaties te verbeteren. Om zo samen met onze klanten tot oplossingen te komen die het leven van mensen makkelijker maken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Engineero. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 26
7521 PK Enschede
+31 53 56 999 70