Lead Mechanical Engineer

Haal je graag het beste uit jezelf en uit anderen? Zoek je een overzichtelijke organisatie met een persoonlijke werksfeer? Wordt dan de Lead Mechanical Engineer bij Engineero!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-1-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Lead Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor de technische definitie en invulling van een multidisciplinair project. Je bent verantwoordelijk voor concept, ontwerp, realisatie en integratie van de mechanische architectuur. Hierbij zijn technisch functionele afbakening en testbaarheid belangrijke aspecten om het project binnen budget en planning te realiseren.


Je onderzoekt theoretische werkingsprincipes en past deze praktisch toe in het project. Je leidt het projectteam vanuit de technische invalshoek en geeft daarbij sturing aan design engineers en mechanical engineers en zodanig dat er uiteindelijk een werkend systeem met de juiste technische functionaliteit en kosten bij de klant wordt opgeleverd.

Functievereisten

Wat breng jij mee?


  • Je hebt je geprofileerd op het vakgebied Mechanical binnen de high-tech machine- en apparatenbouw.
  • Je hebt minimaal 8 jaar relevante ervaring met multidisciplinaire ontwikkelprojecten
  • Je bent breed georiĆ«nteerd en gewend om over de grenzen van het vakgebied mechanica heen te kijken
  • Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en abstractieniveau
  • Je bent vaardig in het gebruik van verschillende analyse methoden
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden om met de klant, de projectleider en de teamleden samen te werken
  • Je bent een technisch leider, je kunt teamleden inspireren en coachen.
  • Je hebt gedegen theoretische en praktische kennis van constructies, mechanismes, precisie mechanica, DFX.

Aanbod

Wat bieden wij jou?


Bij Engineero kom je te werken in een professionele en groeiende organisatie waar het draait om mens en technologie. Met passie zetten onze specialisten zich in voor technologische vooruitgang. Wij bieden een breed scala aan innovatieve projecten.


Als onderdeel van een (multidisciplinair) team word jij uitgedaagd om jou talenten, technische kennis en kunde in te zetten en lever je een waardevolle bijdrage. Wij bieden daarin de ondersteuning die jij nodig hebt. Dit geeft jou de kans het maximale uit jezelf te halen en te ontwikkelen of door te groeien.


Uiteraard hoort bij deze functie een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Ook bieden wij trainingen, activiteiten, bedrijfsuitjes, teambuilding en meer zodat jij je betrokken voelt bij onze organisatie. Kortom, Engineero is een organisatie met korte lijnen en een collegiale/professionele sfeer, met als speerpunt werkgeverschap en ontwikkeling.

Bedrijfsprofiel Engineero

Over ons

Een team van engineering helden, dat is Engineero. De meest uitdagende situaties weten we met onze expertise te verbeteren. Onze oplossingen maken het leven van mensen makkelijker.


Voor ons team van technisch specialisten is geen uitdaging te groot. Binnen diverse markten werken we aan technische vraagstukken en projecten. Waarbij elke markt zijn eigen uitdagingen kent. Voor langere tijd in een team of op projectbasis, met de juiste kennis op zak gaan onze engineers deze uitdagingen aan. Vanuit hun expertise weten ze vraagstukken van antwoorden te voorzien en uitdagende situaties te verbeteren. Om zo samen met onze klanten tot oplossingen te komen die het leven van mensen makkelijker maken.Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Engineero Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 26
7521 PK Enschede
+31 53 56 999 70