Front-end-developer

Om alle (web) applicaties visueel en functioneel tot leven te brengen wordt het werk van een front-end developer steeds belangrijker. Als front-end developer zorg je voor de ontwikkeling van een geheel nieuwe gebruikersinterface of pas je de huidige aan zodat deze voldoet aan de wensen van de gebruikers. Ben jij een Front-end Developermet een expertise in de ontwikkeling, inrichting en configuratie van front-end applicaties? En wil je jouw expertise inzetten om vraagstukken over de beste gebruikerservaring op te lossen en het leven van mensen makkelijker te maken? Dan zoekt Engineero jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als front-end developer werk je aan diverse applicaties of websites en zorg je dat er een aansluiting komt tussen het visuele deel van de front-end met de backend en de logica in de front-end. Vraagstukken als het bedenken van concepten, inzetten van snelle prototyping en visual design om deze concepten tot leven te brengen of de ontwikkeling van het nieuwe klantenportaal zijn onderdeel van jouw rol. Voor langere tijd in een team of op projectbasis, maar met altijd een heldhaftige oplossing als resultaat.

Functievereisten

Wat breng jij mee?


Als echte engineering specialist Front- end developer ben je een probleemoplossende teamplayer, heb je een proactieve houding, stel je de behoeftes van de klant centraal en ga je voor kwaliteit. Samen met een engineering team werk je vanuit jouw expertise aan vraagstukken om het leven van mensen makkelijker te maken.


Jouw expertise als Front- end developer:


• Minimaal 3 jaar ervaring met front-end en/of web development

• Uitgebreide kennis van Javascript, HTML5 en CSS,

• Ervaring met frameworks als Angular, React en VUE

• Je hebt ervaring met SCRUM/Agile werken

• Je kan je ideeën onder woorden brengen en werkt graag in teamverband

• Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van Informatica, Creative Technology, Technische Computerkunde of vergelijkbaar

Aanbod

Wat bieden wij jou?


Bij Engineero kom je te werken in een groeiende organisatie waar het draait om mens en technologie. Met passie zetten wij ons in voor innovatie en technologische vooruitgang.


Als onderdeel van een (multidisciplinair) team word jij uitgedaagd om jou talenten in te zetten om je doelen te halen. Wij bieden daarin de ondersteuning die jij nodig hebt. Door het inbrengen van eigen initiatief ben je een waardevolle toevoeging aan het team. Dit geeft jou de kans het maximale uit jezelf te halen en te ontwikkelen of door te groeien.


Uiteraard hoort bij deze functie een goed salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een interessant bonusmodel. Ook bieden wij trainingen, activiteiten, bedrijfsuitjes, teambuilding en meer zodat jij je betrokken voelt bij onze organisatie. Kortom, Engineero is een organisatie met korte lijnen en een collegiale/professionele sfeer, met als speerpunt werkgeverschap en ontwikkeling.

Bedrijfsprofiel Engineero

Een team van engineering helden, dat is Engineero. De meest uitdagende situaties weten we met onze expertise te verbeteren. Onze oplossingen maken het leven van mensen makkelijker.


Voor ons team van technisch specialisten is geen uitdaging te groot. Binnen diverse markten werken we aan technische vraagstukken en projecten. Waarbij elke markt zijn eigen uitdagingen kent. Voor langere tijd in een team of op projectbasis, met de juiste kennis op zak gaan onze engineers deze uitdagingen aan. Vanuit hun expertise weten ze vraagstukken van antwoorden te voorzien en uitdagende situaties te verbeteren. Om zo samen met onze klanten tot oplossingen te komen die het leven van mensen makkelijker maken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Engineero. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 26
7521 PK Enschede
+31 53 56 999 70