Servicetechnicus Meet- en Regeltechniek

Als Servicetechnicus Meet- en Regeltechniek bij ENGIE in Twente voer je werkzaamheden uit aan utilitaire installaties bij verschillende klanten in de regio Hengelo en Enschede en is geen dag hetzelfde. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-7-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Servicetechnicus Meet- en Regeltechniek bij ENGIE voer je werkzaamheden uit aan utilitaire installaties bij verschillende klanten in de regio Hengelo en Enschede en is geen dag hetzelfde Je krijgt opdracht om het geplande onderhoud uit te voeren of om een storing aan deze installaties op te lossen en daarmee zorg jij er meteen voor dat de nieuwe en bestaande installaties voldoen aan de geldende wettelijke bepalingen en kwaliteitsnormen Als teamspeler van ons zeer gemotiveerde onderhoudsteam ben je een belangrijke persoon in de ontwikkeling van deze afdeling 

Functievereisten

Om de rol van Service Technicus Meet- en Regeltechniek bij ENGIE te kunnen vervullen, heb je: 

  • Een afgeronde werktuigbouwkundige of elektrotechnische opleiding op mbo niveau 4 nodig  
  • Aangevuld met vakgerichte opleidingen in de richting van meet- en regeltechniek 
  • Vanzelfsprekend beschik je over ruime ervaring binnen een soortgelijke functie 

Aanbod

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. 


Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. 

Bedrijfsprofiel ENGIE

ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. 


Als marktleider in Noord-Nederland zet ENGIE Services Noord met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten. In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op verbetering. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ENGIE. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie