Manager WFM

Enexis is op zoek naar een Manager WFM. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
19-2-2023
Opleidingsniveau
HBO

Als Manager WFM start je bij ons op een interessant moment. De energietransitie is namelijk in volle gang. En dat merk je in elke vezel van onze organisatie. Slim onderhoud, energie terugleveren, aardgasvrij wonen, zon- en windparken aansluiten op het elektriciteitsnet; het is slechts een kleine greep uit de ontwikkelingen waar we bij Enexis aan werken. Dat leidt tot allerlei processen waar jij een waardevolle bijdrage aan kan leveren als manager WFM! 


Wat ga je doen?

Het is een ontzettend veelzijdige rol, maar allereerst ben je vooral manager. Je stuurt jouw team van 8 collega’s aan, zij hebben de functies Korte Termijn Planner, Middellange Termijn Planner en Medewerker Klantcontact. We vinden het belangrijk dat je aandacht hebt voor teamontwikkeling, op zowel werkinhoudelijk als persoonlijk vlak. Je bent verantwoordelijk voor alle HR-taken die er bij het leiden van het team komen kijken: ontwikkelplannen bespreken, beoordelingsgesprekken voeren en waar nodig het uitbreiden van je team.


Daarnaast ben je als WFM manager eindverantwoordelijk voor het opstellen van een ambitieuze planning die je vooraf afstemt met onze afdelingen Engineering & Aanleg (E&A) en Realisatie (REA). De uitvoering en de voortgangsbewaking en -verantwoording is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de afdeling WFM, E&A en REA. Je hebt veelvuldig overleg met de afdelingsmanagers van E&A en REA om de voortgang te bespreken en effectieve keuzes te maken voor het tijdig halen van alle activiteiten en iedere werkstroom. Het management van de vestiging is daarmee een belangrijke partner in deze rol, daarnaast is de afdeling Asset Management (AsM) ook een belangrijke stakeholder. Jij bent namelijk de schakel tussen AsM en de vestiging en om op operationeel vlak het gesprek te kunnen voeren over de voortgang en wat er nodig is om werk tijdig te realiseren. Asset Management is de interne opdrachtgever van de vestiging, dus hierin heb je een verantwoordelijke rol richting onze collega’s. Verder is een derde belangrijke stakeholder onze afdeling Supply Chain Management (SCM). Je hebt hierin dezelfde rol als richting AsM, maar dan meer gericht op beschikbaarheid materiaal. Niet alleen intern leg jij contact met de juiste partijen, extern schakel je met de aannemer. Wanneer zij een schaarse ploeg beschikbaar hebben, zorg jij dat je er snel bij bent met een nieuwe klus!


Al onze vestigingen hebben een eigen WFM Manager èn we kennen een bovenregionaal WFM Team. Genoeg kundige collega’s dus om mee te sparren. Doel is om meer samen te werken tussen vestigingen zodat we eventueel capaciteit kunnen delen en ons belangrijke werk sneller kunnen uitvoeren.


Dit is natuurlijk nog niet alles, we vertellen je graag meer over het interessante speelveld in een persoonlijk gesprek.

Bedrijfsprofiel Enexis

Afdeling WFM zorgt voor de planning van al het infrawerk dat uitgevoerd wordt binnen het werkgebied Overijssel-Oost en waar nodig de andere productie-vestigingen. We zoeken de samenwerking tussen vestigingen namelijk steeds meer op! Het team borgt dat er op korte-, middellange- en lange termijn de resources (capaciteit, schaarse personele uren en materiaal) voorhanden zijn om het Jaarorderboek 100% uit te voeren en dat de beschikbare capaciteit maximaal benut wordt. De sfeer op de afdeling en op de vestiging is informeel en professioneel. Er is ruimte om elkaar feedback en complimenten te geven en er is aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tijdens een gesprek vertellen we je graag meer over je team en de omgeving waarin je terecht komt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enexis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Slachthuisweg 10
7556 AX HENGELO
31 (0)6 27 178 503