Medewerker Technische Administratie Hengelo

Enexis is op zoek naar een Medewerker Technische Administratie. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Een Medewerker Technische Administratie (MTA) houdt zich dagelijks bezig met verschillende administratieve taken die de rest van de afdeling ondersteunen in hun operationele werkzaamheden. 


Omdat je zoveel contact hebt met interne- en externe partijen is het belangrijk dat je je werk nauwkeurig uitvoert en dat je duidelijk bent in je schriftelijke- en mondelinge communicatie. Ook zul je regelmatig te maken krijgen met situaties waarin je aannemers of klanten moet overtuigen van onze werkwijze, een mooie uitdaging! Werken in de aansluitketen, betekent werkzaam zijn in een dynamische omgeving waar vrijwel geen werkdag hetzelfde is. Veiligheid, klantgerichtheid, voorspelbaarheid, samenwerking met onze ketenpartners en actieve sturing op gemaakte afspraken zijn kritische succesfactoren. En ondanks dat de naam van de afdeling anders doet vermoeden, de aansluitingen die wij maken zijn allesbehalve standaard, we vertellen je er graag meer over in een gesprek.

Bedrijfsprofiel Enexis

Marcel ten Berge, teammanager Engineering en Aanleg (E&A), kijkt ernaar uit dat je ons team komt versterken: '' Wij zijn een dynamisch team en werken in Hengelo! Als nieuweling wordt je met open armen ontvangen en zal het snel voelen als een warm bad waarbij iedereen je graag wilt helpen”. Je komt bij ons binnen op een interessant moment. 


Je komt te werken op de afdeling Engineering & Aanleg (E&A) in het team Dataverwerking & Standaard Aansluitingen. Dit team is verantwoordelijk voor de realisatie van kleinverbruik aansluitingen in het oostelijke deel van de provincie Overijssel. Je team bestaat uit 19 collega’s bestaande uit onder andere medewerkers technische administratie, werkvoorbereiders, tekenaars en uitvoerders. Een gevarieerd en ervaren team dat met humor en kennis de zaken goed op orde heeft. In ons team heerst een open cultuur waarin feedback geven en ontvangen belangrijk is, waar humor een rol speelt en waar iedereen eigenaarschap toont. Het team is continu bezig haar werkzaamheden te verbeteren. Klanten sneller en beter bedienen staat centraal onder andere door afspraken te maken met aannemers over klantbediening en inzet van voldoende capaciteit. In het team ligt de focus op communicatie, een goede back-up verzorgen voor collega’s, kennis delen en inzicht krijgen in ieders werkzaamheden. Het team staat hier samen positief in en zoekt nu een collega die dit soort uitdagingen en veranderingen ook met alle plezier aanpakt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enexis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Slachthuisweg 10
7556 AX HENGELO
31 (0)6 27 178 503