Monteur Automatisering Energienet Overijssel

Enexis is op zoek naar een Monteur Automatisering Energienet Overijssel. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-11-2022
Aantal uur
38
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Intern noemen wij deze functie 'Specialist Beveiligingen'. Als Specialist Beveiligingen Hoogspanning met als werkgebied Groningen, Drenthe en Overijssel kom je te werken in het team Systemen & Beveiligingen Noord binnen de afdeling Engineering & Realisatie. Als collega kan je zowel zelfstandig werken maar je ook inpassen in een team.


 • Je werkt vrijwel elke dag in de Hoogspanning/Middenspanning-stations.
 • Je verricht inspectie en onderhoudswerkzaamheden aan stationsautomatisering (SA en RTU) of aan beveiligingsrelais.
 • Je voert inspecties uit en je verricht schakelhandelingen.
 • Je bent aanspreekpunt en specialist op jouw vakgebied.
 • Je draagt zorg voor onderhoud en functionele testen, maar draait ook mee in projecten.
 • Daarnaast ben je betrokken bij verbeterideeën en initiatieven en verwachten we dat je meedenkt hoe we het werk slimmer en handiger kunnen uitvoeren.
 • Continu de verbetering zoeken zit in je mentaliteit. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van al je administratieve werkzaamheden. 

Functievereisten

Wij zoeken een nieuwe collega monteur of technicus elektrotechniek. Een collega met een afgeronde MBO-niveau 4 diploma richting elektro-/energietechniek (bijv. eerste monteur middenspanning of monteur sterkstroominstallaties). Daarbij heb je bij voorkeur enkele jaren ervaring als E-monteur in infranetten. Je bent in het bezit van een VCA-VOL diploma. Verder heb je affiniteit met automatisering, ben je in staat om je eigen werk te organiseren, flexibel en stressbestendig. Je bent in het bezit van rijbewijs B(E) en woonachtig in Noordoost-Nederland (i.v.m. de wacht- en storingsdiensten bezetting, 8 tot max 10 keer per jaar). Je draait deze wacht- en storingsdienst in Noordoost- Nederland. Je ontvangt hiervoor een extra vergoeding bovenop je maandsalaris. In verband met veiligheid spreek en schrijf je goed Nederlands. 

Aanbod

Als een van de beste werkgevers van Nederland hebben wij naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden veel aandacht voor de balans tussen werk en privéleven. Er zijn dan ook talrijke voorzieningen om werk en privé te combineren. Verder bieden we je een breed scala aan trainings- en opleidingsmogelijkheden. Jaarlijks wordt er met iedere medewerker een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld, waarmee jij de koers van je carrière zelf in de hand hebt. Er is dus ruime aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei. 


Wat bieden wij?

 • Deze functie is ingedeeld in klasse 12, met een maximum van € 3.837,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden is het maximum salaris ruim € 4.200,- bruto per maand;
 • Deze secundaire arbeidsvoorwaarden kun je naar eigen inzicht inzetten voor het kopen van bijvoorbeeld extra verlof, een extra uitbetaling bij je salaris of bijvoorbeeld een fietsplan of extra pensioenstorting;
 • 40 vakantiedagen (inclusief ADV);
 • Bedrijfswagen-plus en een 1e klas OV-kaart (diverse kantoren zijn op loopafstand van stations gelegen);
 • Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Laptop en telefoon;
 • Veel vrijheid, ruimte voor ideeën en initiatief!

Bedrijfsprofiel Enexis

Enexis EBS ontwerpt en bouwt hoogspanningsstations. Meer capaciteit genereren én een stabiel elektriciteitsnet garanderen. Zodat we wind- en zonneparken kunnen aansluiten op ons energienet en woonwijken en bedrijventerreinen continu van elektriciteit kunnen voorzien. Dat is een van de grote uitdagingen voor Enexis in de energietransitie. Help je mee? Sluit je aan!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enexis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Slachthuisweg 10
7556 AX HENGELO
31 (0)6 27 178 503