Servicemonteur Slimme Meters

Enexis is op zoek naar een Servicemonteur Slimme Meters. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

De servicemonteur is een klantgericht persoon die weet om te gaan met klanten en geplande klantafspraken. Hij voert binnen de gestelde termijnen en kwaliteitsnormen meterkastwerkzaamheden uit onder andere ten behoeve van het wisselen van elektra en gas meters. Hij verricht hiernaast ook meterkastwerkzaamheden ten behoeve van het oplossen van storingen en klachten aan de meters maar ook administratieve taken zoals het registreren van metergegevens bij uitwisselingen. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden staat veiligheid altijd op 1.

Functievereisten

Vanwege het sterk technisch aspect van deze functie wordt als minimale opleidingseis een relevante technische MBO opleiding op niveau 2 gesteld, aangevuld met praktijkgerichte kennis van de elektrotechnische en/of gastechnische installaties in een meterkast. Daarnaast is het ook gewenst dat je beschikt over:


 • De aanwijzingen VOP LS Meterkast en VOP G Meters 
 • Goede communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Goede organisatorische kwaliteiten;
 • Hoge mate van nauwkeurigheid, integriteit en plichtsbesef.

Aanbod

In ruil voor jouw energie, zorgt Enexis goed voor je. Dit mag je verwachten:  


 • Een salaris tussen de € 2.466,- en € 3.523,-. Dit is inclusief 10% persoonlijk budget en 10,7% dertiende maand. Je kunt deze budgetten flexibel inzetten, bijvoorbeeld voor extra verlofdagen.  
 • 8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.  
 • We dragen 70% bij aan je ABP Keuzepensioen.  
 • Je krijgt een smartphone en laptop of tablet die je ook privé mag gebruiken. 
 • Vanaf dag één een eigen Enexis bus vol met het beste gereedschap en mag je gebruik maken van een mobiliteitskaart met een 1e klas ov-abonnement. 
 • Een vergoeding van € 319,10 bruto per wacht- en storingsdienst. Daarnaast krijg je natuurlijk de gewerkte uren tijdens een storing extra uitbetaald en bouw je aanvullende verlofdagen op. Deze diensten ga je draaien zodra je er klaar voor bent. 
 • Omdat jij niet van onze heerlijke koffie op kantoor kan genieten, krijg je een ambulante vergoeding van € 80,- bruto per maand. 
 • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach. 
 • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor ons namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor onze rekening nemen. 

Bedrijfsprofiel Enexis

De functie van servicemonteur valt onder de afdeling Realisatie Slimme Meters Noord. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de uitrol van slimme meters bij alle klanten van Enexis in Noord -Oost Nederland. Veiligheid en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. Nu Enexis bij 90% van haar klanten een slimme meter heeft geplaatst, vindt er bij Realisatie slimme meters er een verschuiving plaats van GSA naar andere type's grootschalige wisselingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enexis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Slachthuisweg 10
7556 AX HENGELO
31 (0)6 27 178 503