Aankomend Specialist Beveiligingen

Enexis is op zoek naar een Aankomend Specialist Beveiligingen. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Aankomend Specialist Beveiligingen werk je zelfstandig en samen met je collega's aan secundaire elektrotechnische systemen en ben je bezig met werkzaamheden welke zorgen voor de instandhouding van ons middenspanningsnetwerk (10KV) bij storingen. Je bent verantwoordelijk voor de voorzorgsmaatregelen om tijdens werkzaamheden een ongestoorde energievoorziening te waarborgen. Het controleren, parametreren, testen en in bedrijf nemen van netbeveiligingsrelais in verdeelstations is een van jouw taken. Hierbij controleer je de instellingen aangeleverd door interne of externe ingenieursbureaus. Je werkt aan gelijkrichtersystemen en waarborgt de signaleringen richting BVC - je werkt aan observeerbaarheid -systemen in stations (Distributie automatisering, RTU's, etc.). Je voert ook fingerprints en accu-inspecties uit. Ook analyseer en rapporteer je samen met je collega's de toestand van beveiligingssystemen en adviseer je bij afwijkingen over de te nemen acties. Tevens word je betrokken bij de calculaties en geef jij input richting de engineer.

 

Als Aankomend Beveiligingsspecialist ben je in staat om door te groeien naar volwaardig Beveiligingsspecialist. Je bezit de aanwijzing AVP-er (MS/LS), en/of bent in staat om dit op redelijke termijn te behalen.

Ook voer je bedieningshandelingen uit in het middenspannings- en laagspanningsdistributienet (230/400V).

Functievereisten

Als Aankomend Specialist Beveiliging ben je accuraat, kwaliteitsgericht en stressbestendig. Daarnaast beschik je over een goed plan- en organisatievermogen, bent betrokken, besluitvaardig en adviseert Asset Management (interne opdrachtgever), de Technisch Specialist en de Engineer en bent dus communicatief vaardig. Je werkt goed samen en bewaak je de voortgang van betreffende werkzaamheden. Je beschikt over uitstekende administratieve vaardigheden. Beschikt over een afgeronde MBO-4 niveau opleiding (richting elektrotechniek) en bent bereid om je verder te ontwikkelen als specialist in secundaire beveiligingssystemen.

Aanbod

In ruil voor jouw energie, zorgt Enexis goed voor je. Dit mag je verwachten:  

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.818,- en € 4.027,- op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 10% persoonlijk budget en 10,7% dertiende maand. Je kunt deze budgetten flexibel inzetten, bijvoorbeeld voor extra verlofdagen.  
  • 8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.  
  • We dragen 70% bij aan je ABP Keuzepensioen.  
  • Je krijgt een smartphone en laptop of tablet die je ook privé mag gebruiken. 
  • Vanaf dag één een eigen Enexis bus vol met het beste gereedschap en mag je gebruik maken van een mobiliteitskaart met een 1e klas ov-abonnement. 
  • Een vergoeding van € 319,10 bruto per wacht- en storingsdienst. Daarnaast krijg je natuurlijk de gewerkte uren tijdens een storing extra uitbetaald en bouw je aanvullende verlofdagen op. Deze diensten ga je draaien zodra je er klaar voor bent. 
  • Omdat jij niet van onze heerlijke koffie op kantoor kan genieten, krijg je een ambulante vergoeding van € 80,- bruto per maand. 
  • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach. 
  • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor ons namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor onze rekening nemen. 

Bedrijfsprofiel Enexis

Enexis Netbeheer, onderdeel van Enexis Groep, brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the-art dienstverlening en -netwerken leveren we veilig, altijd, overal en betaalbaar en zijn we voorbereid op duurzaam en flexibel tweerichtingsverkeer. Met technische en sociale innovaties zorgen we er voor dat terugleveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is. En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijkheid en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben, waar we samen zuinig op moeten zijn.


Het specialistenteam in Hengelo bestaat uit 2 specialisten beveiliging. Binnen het team zijn flexibiliteit in de samenwerking en proactief communiceren belangrijk. We tonen initiatief en spreken elkaar aan waar nodig. Daarnaast zijn wij ondersteunend aan alle afdelingen binnen de vestiging. Ter ondersteuning zijn wij op zoek naar een Aankomend Specialist Beveiligingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enexis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Slachthuisweg 10
7556 AX HENGELO
31 (0)6 27 178 503