Meet - Technicus

Enexis is op zoek naar een Meet - Technicus.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-5-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als technicus ben je verantwoordelijk voor het lokaliseren van storingen met de meetwagen. Daarnaast voer je aanvullende werkzaamheden uit voor de productieteams, zoals:

 • Het uitvoeren van inspecties, onderhoud en herstel aan LS/MS installaties en secundaire systemen.
 • Het plaatsen en uitlezen van registrerende metingen ten behoeve van spanningsklachten, fraude, station condities en leveringskwaliteit.
 • Het assisteren van de uitvoerder, werkvoorbereider of specialist beveiligingen.
 • Tot slot ben je bereid om te assisteren bij montage werkzaamheden, wanneer dit nodig is.
 • De Technicus die we binnen het team Elektra graag verwelkomen, heeft als allround en ervaren SWD monteur inmiddels bewezen dat hij uitblinkt als vakman en persoonlijkheid.

Functievereisten

Je hebt een mbo4-opleiding richting Elektrotechniek afgerond en bent in bezit van de relevante aanwijzingen voor deze functie. Je hebt VCA-B en ruimte werkervaring in LS/MS distributie netten. 

Verder vinden wij het belangrijk dat je goed overweg kan met ICT-systemen.

Veiligheid zoals wij het kennen is voor jou vanzelfsprekend, daar doe je geen concessies in en je hebt bewezen dat je optreedt, als dit bij jou of anderen in het geding komt. 

Je bent in het bezit van een grootrijbewijs met geldige code 95, of bereid dit te halen. Je bent woonachtig in de regio Twente, omdat je in deze regio storingsdiensten draait.


In het kader van de energietransitie is het belangrijk dat je openstaat voor veranderen en flexibiliteit. Jij hebt ideeën voor de veranderingen die nodig zijn en je bent in staat om anderen hierin met vol enthousiasme mee te nemen. Je bent sterk in communiceren en je bent in staat om namens je team of vakgroep, als aanspreekpunt op te treden.

Aanbod

In ruil voor jouw energie, zorgt Enexis goed voor je. Dit mag je verwachten:  

•    Een bruto maandsalaris tussen de € 2.818,- en € 4.027,- op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 10% persoonlijk budget en 10,7% dertiende maand. Je kunt deze budgetten flexibel inzetten, bijvoorbeeld voor extra verlofdagen.  

•    8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.  

•    We dragen 70% bij aan je ABP Keuzepensioen.  

 • Je krijg een smartphone en laptop of tablet die je ook privé mag gebruiken. 
 • Vanaf dag één een eigen Enexis bus vol met het beste gereedschap.
 • Je mag gebruik maken van een mobiliteitskaart met een 1e klas ov-abonnement. 
 • Een vergoeding van € 319,10 bruto per wacht- en storingsdienst. Daarnaast krijg je natuurlijk de gewerkte uren tijdens een storing extra uitbetaald en bouw je aanvullende verlofdagen op. Deze diensten ga je draaien zodra je er klaar voor bent. 
 • Omdat jij niet van onze heerlijke koffie op kantoor kan genieten, krijg je een ambulante vergoeding van € 80,- bruto per maand. 
 • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach. 
 • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor ons namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor onze rekening nemen. 

Bedrijfsprofiel Enexis

Je komt te werken als Technicus in het E-team van de afdeling Realisatie binnen de vestiging Hengelo. De afdeling Realisatie bestaat uit 95 medewerkers, verdeelt over vier verschillende teams, namelijk gas, elektra, aansluitservice-werk en het specialisten team. Je bent als technicus verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen laagspanning (LS), midden spanning (MS) en openbare verlichting (OV) en het onderhouden van het elektra netwerk in regio Overijssel-Oost.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enexis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Slachthuisweg 10
7556 AX HENGELO
31 (0)6 27 178 503