Operator Inpakafdeling

EmveFLEX is op zoek naar een Operator Inpakafdeling.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als operator ben je verantwoordelijk dat het verpakkingsproces op de afdeling VI (Vleeswaren en Inpak) ongestoord kan blijven produceren. Je controleert en bedient meerdere verpakkingsmachines.


Je hebt dagelijks te maken met machinesomstellingen, dus je bent technisch aangelegd! Je kan eerste lijn storingen oplossen en schakelt met de technische dienst bij complexere storingen.


Daarnaast ben je bewust van de Hygiëne,Kwaliteits- en Veiligheidsvoorschriften en leeft deze uiteraard na.

Functievereisten

 • Afgeronde opleiding tot voedingsoperator niveau 2-3 is een pré;
 • Recente/aantoonbare werkervaring als operator in de voedingsmiddelen branche;
 • Capaciteit en motivatie om door te groeien als vakkracht operator;
 • Technisch inzicht;
 • Oog voor productieverbetering en efficiency;
 • Goede communicatieve- en sociale vaardigheden;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Enschede.

Aanbod

 • Een aantrekkelijke baan in een dynamische familiebedrijf;
 • Een marktconform salaris, volgens de Slagers cao;
 • Een modern/goed werkend machinepark;
 • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

Bedrijfsprofiel eMVeflex Personeelservice

eMVeflex Personeelservice is een dynamische organisatie die zich al vele jaren als specialist bezighoudt met flexibiliserings concepten voor met name de food & industry.  


Wij richten ons op Nederlands grootste industrie: de voedingsmiddelenindustrie. Deze industrie is goed voor maar liefst 22% van de totale industriële productie. 

Denk hierbij aan onder andere de vlees- visverwerkende industrie, de zuivelindustrie en brood en banket. 


Door diverse ontwikkelingen is er in de foodsector een grote behoefte aan gekwalificeerde medewerkers. Voor iedere vacature bestaat een ideale kandidaat, de uitdaging is die te vinden. Dankzij onze jarenlange recruitmentervaring, onze proactieve maar altijd persoonlijke benadering en onze technologische vooruitstrevendheid, vinden wij de aangewezen persoon voor iedere positie binnen de organisatie: van gekwalificeerde productiemedewerkers en ondersteunend personeel tot staffuncties. 


Bij eMVeflex nemen wij uitgebreid de tijd om ons in uw wensen te verdiepen. Wij stellen alles in het werk om tegemoet te komen aan iedere unieke recruitmentvraag. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij gespecialiseerde services en gebruiksvriendelijke tools. 


 Wij hechten veel waarde aan een nauwe betrokkenheid bij zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Wij voeren bijvoorbeeld uitgebreide intake-gesprekken met onze kandidaten om een goed beeld te kunnen krijgen van hun vaardigheden en kwalificaties. Hetzelfde geldt voor onze opdrachtgevers. Wij vragen van onze klanten een uitgebreide functieomschrijving en veel informatie over het bedrijf zelf. Op deze wijze zijn wij in staat een optimale match te maken tussen opdrachtgevers en kandidaten. Het leveren van geschikt en betrouwbaar personeel staat bij ons dan ook op de eerste plaats.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van EmveFLEX. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Najaarsweg 21B
7532 SK Enschede
053-538 38 82