(Jr.) R&D Engineer

Interesse in membraantechnologie? Wil je werken aan het toepassen van membranen op verschillende gebieden, zoals waterzuivering, het scheiden van gassen of van organische stoffen? Vind je leuk samen met de klant een proces uit te denken en te testen? EMI Twente is een onafhankelijke R&D-organisatie en voert onderzoeksprojecten uit op het gebied van membraantechnologie voor en samen met industriële en academische partners verspreid over de hele wereld. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-3-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Onze projecten zijn praktisch van aard en combineren materiaalkunde, chemie met procestechnologie en procesautomatisering. Je wordt onderdeel van een team van onderzoekers en voert alleen of in een groter team onderzoeksprojecten uit. 


Als onderzoeksassistent binnen het EMI Twente:

  • Assisteer je bij onderzoeksactiviteiten, alleen of in een team, waarbij je je eigen werk plant, organiseert, uitvoert en communiceert;
  • Analyseer en interpreteer je je resultaten in samenwerking met of onder begeleiding van een senior teamlid.
  • Beheer en onderhoud je opstellingen en ontwerp, bouw en stel je nieuwe opstellingen in die nodig zijn voor toekomstige projecten;
  • Draag je bij aan en implementeer je gezondheids- en veiligheidsprocedures in onze laboratoria.
  • Werk je zowel op het laboratorium als op het kantoor, waar jij je resultaten uitwerkt en rapporteert. 

Functievereisten

  •  Je bent in het bezit van een HBO diploma in een werktuigbouwkundige, proceskundige, elektrotechnische richting. 
  • Bij voorkeur al enige jaren werkervaring in een bovengenoemd vakgebied, ervaring met membraantechnologie is een pré 
  • Vind je het leuk om toegepast onderzoek te doen, om te zien hoe membranen gebruikt kunnen worden om het proces van de klant te verbeteren
  • Je sleutelt graag zelf aan opstellingen om ze geschikt te maken voor het onderzoek dat we op dat moment uitvoeren.
  • Je spreekt en schrijft Nederlands, maar onze rapportages en meetings zijn Engelstalig

Aanbod

We bieden je een jaarcontract van minimaal 32, maximaal 40 uur per week, en met de intentie om dit om te zetten in een vast contract na een jaar. Het startsalaris ligt in de range € 2.462 – € 3.825 bruto per maand op basis van een voltijd dienstverband afhankelijk van je kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast ontvang je maandelijks een bijdrage van 8% van je bruto maandsalaris voor een persoonlijke pensioenvoorziening en werken we met een bonusregeling. Verder heb je recht op een eindejaars-(8,3%) en vakantie-uitkering (8%) en daarbij in totaal 240 vakantie-uren bij een voltijds arbeidscontract. 

Bedrijfsprofiel EMI Twente

EMI Twente doet onderzoek in opdracht van industriële opdrachtgevers verspreid over de wereld. Sinds haar oprichting in 1995 zijn er zo'n 500 projecten uitgevoerd voor meer dan 200 bedrijven in meer dan  20 verschillende landen. Ons team bestaat uit zeer ervaren membraantechnologie-experts die samen meer dan tweehonderd jaar onderzoekservaring hebben. Bovendien staan ze in nauw contact met ruim 70 collega’s van de academische onderzoeksgroepen van behorende bij Twente Membranes van de Universiteit Twente.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van EMI Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede
+31 53 206 50 22