Backend Developer

El Niño is op zoek naar een Backend Developer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-2-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Iets nieuws bedenken en bouwen…soms ingewikkeld, maar niets is zo gaaf als wanneer het lukt! Jij laat je dan ook niet uit het veld slaan als de klant wensen heeft die de online wereld op z’n kop zetten. Je bent tech-savvy en continu op zoek naar de beste en nieuwste online oplossingen.


Jouw werk

Je bent dagelijks bezig met het meedenken aan, ontwikkelen en programmeren van online applicaties voor de klant. Je hebt dan ook ervaring met het ontwikkelen van complexe applicaties. Technologie, frameworks en toepassingen zoals Python, Solr, ElasticSearch, Redis, PHP Laravel en MQTT zijn voorbeelden waar je dagelijks mee zult werken. Net zo belangrijk als jouw technische kennis is jouw inzicht om tot de kern van de vraag te komen en te begrijpen waarom iets wel of niet werkt.


Je werkt samen met je collega's aan complexe en grote applicaties die over meerdere jaren doorontwikkeld worden. Voorbeelden van je werkzaamheden zijn het maken van een motorsimulatietool om de complexe berekeningen uit te voeren op basis van natuurkundige modellen en de ontwikkeling van het grootste vacatureplatform in de Zorg van Oost-Nederland. En we zijn nog lang niet klaar; onze klanten voorzien ons continu van een volle wensenlijst met te gekke ideeën. We zouden je dan ook graag aan boord hebben om het onmogelijke mogelijk te maken!

Functievereisten

 • Je hebt een relevante opleiding gevolgd op WO-niveau en hebt ervaring met PHP en OOP programmeren.
 • Je hebt al enkele jaren kennis en ervaring opgedaan met PHP frameworks zoals Symfony en Laravel.
 • Je spreekt goed Engels, ons team is namelijk internationaal
 • Je bent leergierig en wilt graag nieuwe toepassingen, frameworks en technieken leren. Nieuwe dingen zie je als uitdagingen in plaats van problemen
 • Complexe problemen oplossen op een simpele manier is voor jou 'the way to go!’.
 • Je kunt omgaan met flexibele werktijden en werkdagen en weet daarbij rekening te houden met deadlines en andere afspraken.
 • Van de nieuwste technologie wil jij alles weten en je wilt het graag ook toepassen in de praktijk.

Aanbod

 • Een competitief salaris
 • Een functie van 32-40 uur waarbij je zelf je werktijden en werkdagen mag bepalen.
 • 24 vakantiedagen (obv fulltime dienstverband) om lekker bij te komen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van €1500 per jaar zodat je kunt blijven groeien
 • Voldoende afwisseling qua projecten en werkzaamheden en de mogelijkheid om te werken aan die taken waarin jij jezelf wilt ontwikkelen.
 • Goede hardware (Apple MacBook Pros) en bureaustoelen om aan de slag te kunnen.
 • Flexibele pensioenvoorziening om toch aan je toekomst te denken.
 • Leuke, innovatieve personeelsuitjes die door de medewerkers zelf worden geregeld.
 • Een gezellig kantoor in het centrum van Enschede met groot dakterras, Foosball tafel, gym en chef.

Bedrijfsprofiel El Niño B.V.

El Niño zet geavanceerde technologie in om bedrijven te helpen met een breed scala aan problemen en vraagstukken. We hebben klanten van allerlei groottes in binnen- en buitenland. Je merkt ook goed wat voor impact jouw werk heeft op onze klanten en hun eindgebruikers. Bij ons ben je geen nummer maar een volwaardig teamlid en kun je makkelijk een stempel zetten op de ontwikkelingen. Je gaat aan de slag in een internationaal, jong team met een informele sfeer. We zijn ook sterk aan het groeien dus jij bent essentieel in het vormen van ons bedrijf.


Daarnaast zijn we vooral een team en hechten we ook veel waarde aan ontwikkeling, ontspanning en gezelligheid. Door samen te werken met je collega’s uit verschillende achtergronden en disciplines leer je tijdens je werkzaamheden steeds weer nieuwe dingen om nog beter te worden in je vak. We investeren ook veel in kennisontwikkeling door middel van studiebudgetten, kennissessies, meet ups en interne scholing.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van El Niño. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Roomweg 66
7523BR ENSCHEDE
(053) 820 02 85