Tester

El Niño is op zoek naar een Tester

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-2-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Fouten in onze developments die de klant bereiken? Not on your watch! Jij legt alle ontwikkelingen het testvuur aan de schenen, verzorgt een plan van aanpak en spiegelt requirements aan functionele ontwerpen. Doet de software wat de klant wil? En kunnen gebruikers er instinctief mee overweg? Je gebruikt automated testing, waar je ook zelf tests voor opzet maar gaat ook als gebruiker de ontwikkelingen door. Spot je issues? Dan stel je zelf verbeteringen voor en weet je die helder over te brengen. Zo ben jij gatekeeper van de kwaliteit van onze oplossingen.


Jouw werk

Je rol is een integraal onderdeel van al onze projecten: jij werkt mee aan alles wat bij ons de deur uitgaat. Van frontend tot API’s: het heeft voor jou geen geheimen. Omdat je alles ziet en bekijkt kun je onze developers goed adviseren op verbeteringen en weet je klant zeker dat het opgeleverde product naar behoren werkt. Jouw kennis van de projecten maakt je ook nog eens een handige spar-partner voor onze (technische) projectmanagers.


Je werkt samen met je collega's aan complexe en grote applicaties die over meerdere jaren doorontwikkeld worden. Voorbeelden van projecten zijn het grootste vacatureplatform in de Zorg van Oost-Nederland, een motorsimulatie tool, een hippe online slagerij en projecten voor grote internationale spelers als Takeaway en Segway. En we zijn nog lang niet klaar; onze klanten voorzien ons continu van een volle wensenlijst met te gekke ideeën. We zouden je dan ook graag aan boord hebben om het onmogelijke mogelijk te maken!

Functievereisten

 • Je hebt een relevante opleiding gevolgd, bij voorkeur een bachelor
 • Brede kennis van ontwikkeling van web-based oplossingen, testervaring is helemaal fijn
 • Je spreekt goed Engels, ons team is namelijk internationaal
 • Je bent leergierig en wilt graag nieuwe toepassingen, frameworks en technieken leren. Nieuwe dingen zie je als uitdagingen in plaats van problemen
 • Complexe problemen oplossen op een simpele manier is voor jou 'the way to go!’.
 • Je kunt omgaan met flexibele werktijden en werkdagen en weet daarbij rekening te houden met deadlines en andere afspraken.
 • Van de nieuwste technologie wil jij alles weten en je wilt het graag ook toepassen in de praktijk.

Aanbod

 • Een competitief salaris
 • Een functie van 32-40 uur waarbij je zelf je werktijden en werkdagen mag bepalen.
 • 24 vakantiedagen (obv fulltime dienstverband) om lekker bij te komen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van €1500 per jaar zodat je kunt blijven groeien
 • Voldoende afwisseling qua projecten en werkzaamheden en de mogelijkheid om te werken aan die taken waarin jij jezelf wilt ontwikkelen.
 • Goede hardware (Apple MacBook Pros) en bureaustoelen om aan de slag te kunnen.
 • Flexibele pensioenvoorziening om toch aan je toekomst te denken.
 • Leuke, innovatieve personeelsuitjes die door de medewerkers zelf worden geregeld.
 • Een gezellig kantoor in het centrum van Enschede of Den Haag.

Bedrijfsprofiel El Niño B.V.

El Niño zet geavanceerde technologie in om bedrijven te helpen met een breed scala aan problemen en vraagstukken. We hebben klanten van allerlei groottes in binnen- en buitenland. Je merkt ook goed wat voor impact jouw werk heeft op onze klanten en hun eindgebruikers. Bij ons ben je geen nummer maar een volwaardig teamlid en kun je makkelijk een stempel zetten op de ontwikkelingen. Je gaat aan de slag in een internationaal, jong team met een informele sfeer. We zijn ook sterk aan het groeien dus jij bent essentieel in het vormen van ons bedrijf.


Daarnaast zijn we vooral een team en hechten we ook veel waarde aan ontwikkeling, ontspanning en gezelligheid. Door samen te werken met je collega’s uit verschillende achtergronden en disciplines leer je tijdens je werkzaamheden steeds weer nieuwe dingen om nog beter te worden in je vak. We investeren ook veel in kennisontwikkeling door middel van studiebudgetten, kennissessies, meet ups en interne scholing.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van El Niño. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Roomweg 66
7523BR ENSCHEDE
(053) 820 02 85