Implementatieconsulent BOOQ (Regio Hengelo)

Gaat jouw hart sneller kloppen van de horeca én ben je gemotiveerd om bij te dragen aan succes? Vind jouw nieuwe job als Implementatieconsultant bij Eijsink! De ene dag implementeer je hun oplossingen bij een vakantiepark ergens in Twente en de volgende dag geef je training aan het personeel van een trendy restaurant in Deventer. Houd je van afwisseling? En woon je in Twente? Dan willen ze graag kennismaken met jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

In jouw rol als Implementatieconsultant werk je mee aan de verdere groei en innovaties van ons succesvolle bedrijf. Jij duikt bij ons in het booq Platform, ons in-house ontwikkelde business platform. booq is een cloudbased, omnichannel (kassa) softwareplatform dat bedrijfsprocessen op onderscheidend niveau integreert en optimaliseert. Dankzij onze oplossingen houden jouw klanten méér tijd over om te ondernemen, en daar maak je vrienden mee!


Samen met je salescollega’s adviseer je klanten, analyseer je hun bedrijfsprocessen en werk je deze uit tot een volledige klantspecifieke oplossing. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het hele traject van implementatie tot en met de oplevering. Na de installatie geef je zowel in groter als kleiner verband training aan de eindgebruikers over de front- en backoffice.

Functievereisten

Door jouw sterke analytische denkvermogen vertaal je de wensen van de klanten in heldere automatiseringsoplossingen. Je bent communicatief sterk, ambitieus en je hebt een passie voor IT. Je kunt je werk goed organiseren, plannen en zelfstandig uitvoeren. Verder heb je uitstekende sociale- en commerciële vaardigheden en denk je out-of-the-box. Ervaring in de horeca geeft je zeker een streepje voor. Net als affiniteit met netwerken en databases.

Aanbod

  • Elke dag samen lunchen, dat vinden we belangrijk. Brood, crackers, fruit, sap… Het staat voor je klaar, waarna je bij een groep collega’s aan tafel aan kunt schuiven. Én het is van de zaak! Een luxe om in de ochtenden je lunchbrood niet te hoeven smeren.
  • Bij ons gaat geen vrijdagmiddag voorbij zonder borrel. Of je nu in Oosterwolde of Hengelo werkt. Met fris, bier of wijn in de hand sluiten we samen de week af. Én laten we de bitterballen niet vergeten! Mocht je een vrijdag niet kunnen of willen? Geen probleem, want niemand is verplicht.
  • Uitdaging en een afwisselende baan binnen een moderne organisatie? Dat vind je bij ons! Naast de uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je alle gelegenheid interne trainingen te volgen én te groeien naar een andere functie. Zo kun jij je blijven ontwikkelen en groeien wij met je mee.

Bedrijfsprofiel Eijsink Afrekensystemen

Over ons

Wij zijn Eijsink. De kassaleverancier? Klopt, maar we doen nog veel meer. Noem ons ambitieus softwarebedrijf mét mensenkennis en internationale ambitie. Waar 200 specialisten elke dag in teams werken aan futureproof oplossingen die ertoe doen voor de horeca, catering, leisure, sport en zorg. IJzersterke technologie die processen optimaliseert. Betrokkenen en bevlogen mensen voelen zich bij ons meteen thuis. Hier krijg je de kans om van écht betekenis te zijn in het succes van aansprekende klanten (Efteling, De Beren, Center Parcs), de in-house softwareontwikkeling en ambitieuze roadmap.


Waarom je als Implementatieconsulent voor Eijsink kiest

Collegialiteit. Uitdaging. Plezier. Werken op niveau met state-of-the art softwareapplicaties die volop in ontwikkeling zijn en een roadmap waarop je gewoon nú wilt instappen. Samen met je team zorgen voor tevreden klanten waaronder het restaurant in jouw stad maar ook de Efteling, Happy Italy en Center Parcs. Het resultaat van je werk kom je tegen wanneer je op het terras zit, een theater bezoekt of uiteten gaat. Hoe mooi is dat?! Bij ons vind je een open bedrijfscultuur waar je je welkom voelt en waar we vertrouwen op je kennis en kunde. Hier wordt goed voor je gezorgd, met de primaire en secundaire voorwaarden zit het dus helemaal goed! Én successen vieren we samen, ook op vrijdag als we met z’n allen een drankje doen. Gezellig.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Eijsink. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Platinastraat 25
7554 NC HENGELO
074 - 2505 500