Zaterdaghulp

Eijsink is op zoek naar een zaterdaghulp.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-3-2024
Aantal uur
8
Vervaldatum
15-4-2024
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Onze Technische Dienst weet alle Eijsink-oplossingen in topconditie te houden. 24/7 is onze storingsdienst bereikbaar en stropen we de mouwen op om klantproblemen op te lossen. Een breed takenpakket kenmerkt de binnendienst: van reparaties, beheer van het onderdelenmagazijn en de bevoorrading van onze 9 buitendienstmonteurs.


Als zaterdaghulp verricht je allerlei voorkomende werkzaamheden. Van onderhoud en reparaties, tot het sleutelen aan innovatieve kassa- en bestelsystemen en kleine storingen oplossen bij klanten (indien in bezit van rijbewijs). Gaaf toch?!

Functievereisten

Wil jij werken bij een toonaangevende organisatie en vind jij het leuk om in teamverband en zelfstandig technische werkzaamheden te kunnen uitvoeren? Kom bij ons! Verbreed je technische kennis, leer van je collega’s en uiteraard krijg je hiervoor een goed salaris.


Ben jij de zaterdaghulp die ons team graag komt versterken en ben je beschikbaar op zaterdag en gedeeltelijk in vakantieperiodes en af en toe op zondag? Dan horen wij graag van jou! Uiteraard kun je ook eerst bellen voor het antwoord op je vraag.

Aanbod

  • Elke dag samen lunchen, dat vinden we belangrijk. Brood, crackers, fruit, sap… Het staat voor je klaar, waarna je bij een groep collega’s aan tafel aan kunt schuiven. Én het is van de zaak! Een luxe om in de ochtenden je lunchbrood niet te hoeven smeren.
  • Bij ons gaat geen vrijdagmiddag voorbij zonder borrel. Of je nu in Oosterwolde of Hengelo werkt. Met fris, bier of wijn in de hand sluiten we samen de week af. Én laten we de bitterballen niet vergeten! Mocht je een vrijdag niet kunnen of willen? Geen probleem, want niemand is verplicht.
  • Uitdaging en een afwisselende baan binnen een moderne organisatie? Dat vind je bij ons! Naast de uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je alle gelegenheid interne trainingen te volgen én te groeien naar een andere functie. Zo kun jij je blijven ontwikkelen en groeien wij met je mee.

Bedrijfsprofiel Eijsink Afrekensystemen

Wij zijn Eijsink. De kassaleverancier? Klopt, maar we doen nog veel meer. Noem ons ambitieus softwarebedrijf mét mensenkennis en internationale ambitie. Waar 200 specialisten elke dag in teams werken aan futureproof oplossingen die ertoe doen voor de horeca, catering, leisure, sport en zorg. IJzersterke technologie die processen optimaliseert. Betrokkenen en bevlogen mensen voelen zich bij ons meteen thuis. Hier krijg je de kans om van écht betekenis te zijn in het succes van aansprekende klanten (Efteling, De Beren, Center Parcs), de in-house softwareontwikkeling en ambitieuze roadmap.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Eijsink. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Platinastraat 25
7554 NC HENGELO
074 - 2505 500