Stage: softwareontwikkeling, interaction design, front-end, tester en meer!

Eijsink is op zoek naar een stagair softwareontwikkeling, interaction design, front-end, tester en meer!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-7-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wil jij bezig zijn met mooie front-end opdrachten, de laatste technologieën of bijvoorbeeld het bouwen van web apps, dan ben je hier aan het juiste adres. Ook doe je meteen ervaring op met agile werken. Stuur eens een mailtje of bel gewoon een keer op. Leg ons je wensen en plannen voor – heb je bijvoorbeeld al een opdracht in gedachten, of zijn er bepaalde zaken die je graag wilt leren? Dan denken wij met je mee over de inhoud van je stage, zodat deze zo veel mogelijk op jou afgestemd kan worden. Dat maakt het verschil!


Aanbod

Als Eijsink-stagiair draai je écht mee met ons ontwikkelteam. Dat betekent dat je een concrete bijdrage zult leveren aan lopende en nieuwe projecten. Binnen het ontwikkelingstraject kennen we verschillende disciplines en verantwoordelijkheden. We kijken samen wat het beste bij je past. Wat we van jou verwachten? Een gezonde dosis inzet, gevoel voor humor en goede communicatieve vaardigheden. Laat je vandaag nog horen!

Bedrijfsprofiel Eijsink Afrekensystemen

Onze ontwikkelafdeling is het hart van het bedrijf. En dus willen we onze softwarekennis niet alleen blijven verbeteren, maar ook graag blijven délen. Met onze stagiairs, bijvoorbeeld. Want wat je tijdens een goede stage leert, kan later op de arbeidsmarkt het verschil maken. Zo’n stage zorgt voor meer kennis, meer zelfvertrouwen én meer kansen. We vinden het belangrijk om alle toppers van de toekomst zo’n vliegende start te bieden. Bij Eijsink maken we graag tijd voor je vrij!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Eijssink. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Platinastraat 25
7554 NC HENGELO
074 - 2505 500