Consultant

Bij Effect in Oldenzaal zijn ze op zoek naar een nieuwe consultant. Ben jij wie zij zoeken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als consultant heb jij een divers takenpakket. Je bent dagelijks bezig met het werven van geschikte kandidaten voor vacatures die jouw klanten open hebben staan. Je doet dit samen met jouw collega’s en met het marketingteam, die jou kunnen helpen met online wervingscampagnes. Je houdt je eigen intakes met kandidaten om ze te leren kennen en voor te kunnen stellen aan de juiste bedrijven. Ook na het plaatsen bij een klant, blijf je je kandidaat begeleiden tot een vaste baan.


Naast het vele contact met kandidaten beheer jij ook je eigen klantportfolio en breidt deze waar mogelijk uit. Je bent hierdoor regelmatig buiten op pad om je klanten te bezoeken. Hierdoor heb je dagelijks de meest interessante gesprekken. Natuurlijk onderhoud je ook het contact met jouw eigen klanten. Hoe doen de kandidaten het? Zijn er nog openstaande vacatures?

Functievereisten

 • Je hebt een hbo-werk- en denkniveau met affiniteit voor techniek en recruitment;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je werkt graag in teamverband, maar kunt ook zelfstandig uit de voeten;
 • Je bent woonachtig in de regio en je voelt je verbonden met onze Twentse nuchterheid.

Aanbod

 • Een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast, hecht en professioneel team;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris tot max. €3300, bonussysteem en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
 • Kans op een leaseauto bij langer dienstverband;
 • Elke dag lunch, verzorgt door Effect;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen en trainingen;
 • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Bedrijfsprofiel Effect Personeelsdiensten

Als regionale arbeidsbemiddelaar met vestigingen in Twente, de Achterhoek en Salland, richten wij ons op het bemiddelen van mensen naar een vaste baan. Hierbij hebben wij een sterke focus op de bouw- en technieksectoren. In deze rol ben jij dé schakel tussen talentvolle professionals en toonaangevende bedrijven. Ben jij klaar voor een verantwoordelijke positie waarin jouw inzet direct bijdraagt aan het succes van zowel kandidaten als klanten? 


Ons team bestaat uit bijna 40 vakbekwame, gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Allemaal mét de Twentse nuchterheid. Tussen het werken door wordt een potje darten dan ook zéker niet overgeslagen. Net als de vrijdagmiddagborrel. Teambelang staat voorop. Met zijn allen behalen we mooie resultaten in een gemoedelijke en gezellige werkomgeving. Jouw inzet wordt gewaardeerd. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om gewoon jezelf te blijven. Ojah, hou je van lekker eten tussen de middag? Dan zit je hier ook zeker goed!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Effect. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Münsterstraat 17
7575 ED OLDENZAAL
0541 - 241 200