Consultant Techniek

Bij Effect in Oldenzaal staan ze bekend om hun expertise in arbeidsbemiddeling, met een sterke focus op de bouw en techniek. Voor hun vestiging in Oldenzaal zoeken ze nu een Consultant Techniek. In deze rol ben je de cruciale schakel tussen talentvolle professionals en toonaangevende bedrijven in de technische sector. Ben jij klaar voor een verantwoordelijke positie waarin jouw inzet direct bijdraagt aan het succes van zowel kandidaten als klanten? 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Consultant Techniek omvat jouw rol zowel de werving van kandidaten als het onderhouden van klantrelaties. Je dagelijkse activiteiten variëren van het zoeken naar geschikte profielen op vacaturebanken tot het voeren van diepgaande gesprekken met zowel kandidaten als klanten. Je initieert en ontwikkelt online wervingscampagnes, met aandacht voor het creëren van aantrekkelijke vacatureteksten. Jouw doel? Het vinden van de perfecte match tussen talentvolle technici en onze opdrachtgevers.

Functievereisten

  • Je hebt een hbo-werk- en denkniveau met affiniteit voor techniek en recruitment.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je werkt graag in teamverband, maar kunt ook zelfstandig uit de voeten.
  • Je bent woonachtig in de regio en voelt je verbonden met onze Twentse nuchterheid.

Aanbod

  • Een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast en professioneel team.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris tot max. €3300, bonussysteem en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling.
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen en trainingen.
  • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Bedrijfsprofiel Effect Personeelsdiensten

Als regionale arbeidsbemiddelaar met vestigingen in Twente, de Achterhoek en Salland, richten wij ons op een breed scala aan professionals. Onze cultuur kenmerkt zich door een praktische instelling, een hecht teamgevoel en een ongedwongen werksfeer. Waardering voor jouw inzet en bijdragen is een gegeven, evenals de ruimte om jezelf te zijn en te ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Effect. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Münsterstraat 17
7575 ED OLDENZAAL
0541 - 241 200