Consultant

Voor de vestiging van Effect in Raalte zijn ze op zoek naar een consultant. Kom werken bij het leukste bemiddelingsbureau van Nederland!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Consultant binnen Effect ben je zowel verantwoordelijk voor de 'kandidaten-kant' alsmede de 'klanten-kant'. Dit begint bij het wervingsproces voor kandidaten en eindigt bij een stukje relatiemanagement bij onze key-klanten. De dag begint met het searchen op vacaturebanken naar interessante cv's en vervolgen we vaak met een teamoverleg waarin alle lopende zaken worden besproken en gedeeld. Is iedereen weer up-to-date, dan begint jouw zoektocht naar passende banen voor onze kandidaten en naar kandidaten voor vacatures van onze opdrachtgevers. Ook pak jij de leads op die binnen zijn gekomen via de online kanalen, zoals sollicitaties via de website en reacties op onze Facebook en LinkedIn advertenties. Daarnaast beheer jij jouw eigen klantrelaties en breidt deze uit waar mogelijk. 


Ook komt daar een stukje online recruitment bij kijken. Hoe bereiken we online de juiste kandidaat? Daar hoort het schrijven van een wervende vacaturetekst bij, maar ook zal je meedenken over wervingscampagnes via Facebook en LinkedIn. Zo vind jij de beste baan voor onze kandidaten en de beste kandidaat voor onze opdrachtgevers!

Functievereisten

Wij schakelen snel, hebben een bak vol humor (al zeggen we het zelf) en gaan voor al onze collega's door het vuur. We zijn allemaal woonachtig in de regio en houden maar wat graag van een tentfeestje in het weekend! Herken jij jou ook hierin en in onderstaande punten?


  • Hbo of mbo niveau 4+ werk- en denkniveau
  • Je hebt affiniteit met sales & recruitment
  • Je bent een teamplayer en competitief ingesteld

Aanbod

  • Een uitdagende en verantwoordelijke baan bij een snelgroeiende & regionale bemiddelaar in de bouw & techniek
  • Je wordt beloond met een mooi startsalaris tussen de €2300,- en €3000,- bruto per maand o.b.v. fulltime.
  • Een aantrekkelijke bonusregeling
  • Reiskostenregeling met uiteindelijk de mogelijkheid om een auto van de zaak te krijgen
  • Volop doorgroeimogelijkheden en de kans om een vrij nieuwe vestiging verder uit te breiden!
  • Goede secundaire voorwaarden zoals de mogelijkheid tot het kopen van vakantiedagen en een flexibele pensioensregeling
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om af en toe een dag thuis te werken

Bedrijfsprofiel Effect Personeelsdiensten

Wij zijn een arbeidsbemiddelaar gevestigd in Twente, de Achterhoek en sinds 2022 ook in Raalte. Wie wij aan het werk zetten? Iedereen die graag wil. Van handige harry’s en technische geniën tot young professionals en nieuwelingen in het vak. Naast werkzoekenden helpen we ook zzp’ers bij het vinden van opdrachten en bbl’ers bij het vinden van een goede leerwerkplek. Dit doen wij maar met één doel. Werknemer en werkgever met een glimlach naar hun werk laten vertrekken. Kandidaat blij. Opdrachtgever blij. Wij blij!


Ons team bestaat uit bijna 40 vakbekwame, gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Allemaal mét de oosterse nuchterheid. Tussen het werken door wordt een potje darten dan ook zéker niet overgeslagen. Net als de vrijdagmiddag borrel. Teambelang staat voorop. Met zijn allen behalen we mooie resultaten in een gemoedelijke en gezellige werkomgeving. Jouw inzet wordt gewaardeerd. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om gewoon jezelf te blijven. Ojah, hou je van lekker eten tussen de middag? Dan zit je hier ook zeker goed. Saucijzen. Patat. Snacks. Gehaktballen. Broodjes. Vis. Krijg je al honger?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Effect. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Münsterstraat 17
7575 ED OLDENZAAL
0541 - 241 200