Accountmanager

Ben jij commercieel ingesteld, vind je HR interessant, heb je affiniteit met marketing, heb jij een voorliefde voor B2B en werk je daarnaast graag samen met mensen? Dan is Effect Personeelsdiensten op zoek naar jou.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jij komt team bouw versterken. Je wordt samen met je collega's verantwoordelijk voor onder andere het wervingsproces en het opbouwen van een relatie met onze opdrachtgevers. De dag begint met het searchen op vacaturebanken naar interessante cv's en vervolgen we vaak met een teamoverleg waarin alle lopende zaken worden besproken en gedeeld. Is iedereen weer up-to-date, dan begint jouw zoektocht naar passende banen voor onze kandidaten en naar kandidaten voor vacatures van onze opdrachtgevers. Ook pak jij de leads op die binnen zijn gekomen via de online kanalen, zoals sollicitaties via de website en reacties op onze Facebook en LinkedIn advertenties. Daarnaast beheer jij jouw eigen klantrelaties en breidt deze uit waar mogelijk. 


Ook komt daar een stukje online recruitment bij kijken. Hoe bereiken we online de juiste kandidaat? Daar hoort het schrijven van een wervende vacaturetekst bij, maar ook zal je meedenken over wervingscampagnes via Facebook en LinkedIn. Zo vind jij de beste baan voor onze kandidaten en de beste kandidaat voor onze opdrachtgevers!

Functievereisten

Wij schakelen snel, hebben een bak vol humor (al zeggen we het zelf) en gaan voor al onze collega's door het vuur. We zijn allemaal woonachtig in het mooie Twente en houden maar wat graag van een tentfeestje in het weekend! Herken jij jou ook hierin en in onderstaande punten?

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in commerciële, HR of bedrijfskundige richting
 • Je hebt affiniteit met marketing, sales en beschikt over een vlotte babbel
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Oldenzaal

Aanbod

 • Een uitdagende en verantwoordelijke fulltime baan waarin je veel vrijheid en ruimte hebt voor je eigen (commerciële) acties;
 • Je wordt beloond met een mooi salaris mét bonusregeling en reiskostenregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
 • Je krijgt een eigen laptop, ook een mobiel & auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden;
 • Flexibele werktijden van 08.00u/08.30u tot 17.00u/17.30u;
 • Je start met een inwerktraject waarbij o.a. ons ATS systeem tot in detail wordt uitgelegd, je een interne training over vacatureteksten schrijven volgt en meekijkt bij de verschillende afdelingen;
 • Wij geven extra aandacht aan jouw persoonlijke doelen en geven jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen en gerichte opleidingen te volgen, hiervoor is voldoende opleidingsbudget beschikbaar;
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden binnen Effect of binnen de Covebo Group onze moedermaatschappij;
 • Thuiswerken is mogelijk maar met zo'n gezellig team zit je graag op kantoor! 

Bedrijfsprofiel Effect Personeelsdiensten

Effect Personeelsdiensten. In 2009 begonnen vanaf nul. Uitgegroeid tot een nog steeds groeiende bemiddelaar in de bouw, techniek, groen en infra. Wie wij aan het werk zetten? Iedereen die maar wil. Van handige harry’s en technische geniën tot young professionals en nieuwelingen in het vak. Naast werkzoekenden helpen we ook ZZP’ers bij het vinden van opdrachten en BBL’ers bij het vinden van een goede leerwerkplek. Dit doen wij maar met één doel. Werknemer en werkgever met een glimlach naar hun werk laten vertrekken. Kandidaat blij. Opdrachtgever blij. Wij blij!


Ons team bestaat uit 35 vakbekwame, gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Allemaal mét de Twentse nuchterheid. Tussen het werken door wordt een potje tafeltennis dan ook zéker niet overgeslagen. Net als de vrijdagmiddag borrel. Teambelang staat voorop. Met zijn allen behalen we mooie resultaten in een gemoedelijke en gezellige werkomgeving. Jouw inzet wordt gewaardeerd. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om gewoon jezelf te blijven. Ojah, hou je van lekker eten tussen de middag? Dan zit je hier ook zeker goed. Saucijzen. Patat. Snacks. Gehaktballen. Broodbode. Vis. Krijg je al honger?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Effect Personeelsdiensten. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Münsterstraat 17
7575 ED OLDENZAAL
0541 - 241 200