Allround marketeer

Barst jij van de creativiteit? Maak je graag toffe video's? En vind je het daarnaast leuk om aan heel veel andere media-uitingen te werken? Dan ben jij misschien wel de creatieve alleskunner die Effect Personeelsdiensten zoekt!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als allround marketeer bij Effect werk jij aan veel verschillende projecten. Het ene moment maak jij een strakke landingspagina voor onze website, terwijl je even later weer bezig bent met het editen van een (vacature)video. Hoe je aan het beeldmateriaal komt? Die schiet je zelf tijdens een bezoekje aan een van onze klanten! Hoe leuk is dat? Moet er daarna gebrainstormd worden over een nieuwe sponsorsamenwerking? Geen probleem! Want jij hebt creatieve ideeën in overvloed! 


Samen met je collega’s van team Marketing zet jij Effect Personeelsdiensten in Twente, Achterhoek en Salland nóg beter op de kaart. Extra leuk: we hebben twee nieuwe labels waar we ook heel wat creatieve input bij kunnen gebruiken! Heb je ideeën die kunnen bijdragen aan een succesvolle marketingstrategie? Dan horen wij die graag! Wie weet slepen we met jouw ideeën wel weer een prijs binnen. Net zoals de prijs die we vorig jaar hebben gewonnen voor beste creatieve en innovatieve video van House of HR Europa. Gaaf toch?


Ook houden we regelmatig brainstormsessies waar we jouw creatieve oogpunt goed bij kunnen gebruiken. Daarnaast hebben we veel contact met de marketingafdeling van het Support Center van House of Covebo. Zij kunnen ons ondersteunen op verschillende gebieden. Voor vragen kun je dus ook altijd bij hen terecht!


Zoals je leest krijg je een divers takenpakket voor zowel Effect als onze labels Leerwerkplek en Effect Professionals, maar deze werkzaamheden kun jij in ieder geval verwachten:

 • Het filmen en editen van al onze video’s (o.a. vacaturevideo’s, Insta Reels, TikTok, Interne video’s)
 • Meedenken over onze employer branding  
 • Het creëren van nieuwe landingspagina’s 
 • Website optimalisatie (o.a. op gebied van SEO)
 • Emailmarketing
 • Schrijven van creatieve teksten

Functievereisten

 • Afgeronde hbo-opleiding, in de richting van marketing of vormgeving
 • Aantoonbare ervaring met Adobe Première Pro (After Effects, Photoshop, Illustrator en InDesign zijn een pré)
 • Je zit bomvol met creatieve ideeën en bent niet bang deze met ons te delen
 • Je hebt affiniteit met digital marketing, gezien de wereld steeds digitaler wordt. 
 • Je zoekt altijd naar een oplossing en gaat voor het beste resultaat

Aanbod

 • Een fulltime baan bij een jong, innoverend en snelgroeiend bedrijf
 • Een uitstekend salaris, afhankelijk van je ervaring tussen de €2300 - €2800 bruto per maand
 • De mogelijkheid om (deels) thuis te werken
 • 26 vakantiedagen (je kan meer dagen bijkopen!)
 • Laptop van de zaak
 • Genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen: zo kun je zelf kiezen welke cursus of training je wil volgen via ons eigen learning management system. Ofwel onze eigen Academy!
 • Vrijmibo’s in de bar, waar de koelkast altijd goed gevuld is
 • Legendarische personeelsfeesten waar nog lang over nagepraat wordt

Bedrijfsprofiel Effect Personeelsdiensten

Wij zijn Effect Personeelsdiensten, een personeelsbemiddelaar in de Bouw, Techniek, Productie en Logistiek. Het begon klein met een vestiging in Oldenzaal, maar we zijn intussen uitgebreid met een vestiging in de Achterhoek en Salland. Effect is onderdeel van House of Covebo, een hard groeiende organisatie met meerdere vestigingen in het binnen- en buitenland. Het Support Center ondersteunt deze verschillende vestigingen, onder andere op het gebied van marketing en digital sourcing.


Nu hoor ik je denken. Niet persé een bedrijf waarbij je denkt aan marketing. Toch? Nou, toch wel. Marketing wordt steeds belangrijker in de recruitment wereld. Marketing is datgene waarin wij net een extra stapje meer willen zetten dan de rest. Help jij ons mee verder te groeien in de marketing?


Ons team bestaat uit ruim 40 vakbekwame, gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Allemaal mét de Twentse nuchterheid. Tussen het werken door wordt een potje tafeltennis dan ook zéker niet overgeslagen. Net als de vrijdagmiddag borrel. Ook gaan we elk jaar met elkaar een nachtje weg, hebben we een mega gezellige kerstborrel en luiden we de zomer in met een bouwvak BBQ (met zanger ;) ). Hoe gezellig is dat?


Teambelang staat voorop. Met zijn allen behalen we mooie resultaten in een gemoedelijke en gezellige werkomgeving. Jouw inzet wordt gewaardeerd. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om gewoon jezelf te blijven. Ojah, hou je van lekker eten tussen de middag? Dan zit je hier ook zeker goed. Saucijzen. Patat. Snacks. Gehaktballen. Broodbode. Vis. Krijg je al honger?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Effect Personeelsdiensten. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Münsterstraat 17
7575 ED OLDENZAAL
0541 - 241 200