Stage recruiter / intercedent

Effect Personeelsdiensten is op zoek naar een kandidaat voor de functie Stage recruiter / intercedent. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-6-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als stagiaire kom je team office versterken. Je wordt samen met je collega's Roanne en Laurijn verantwoordelijk voor onder andere het wervingsproces en het opbouwen van een relatie met (potentiële) opdrachtgevers. De dag begint met het searchen op vacaturebanken naar interessante cv's. Aansluitend houden we een teamoverleg waarin alle lopende zaken worden besproken en gedeeld. Zo is iedereen weer up-to-date. Nu begint jouw zoektocht naar passende banen voor  onze kandidaten en naar kandidaten voor vacatures van onze opdrachtgevers. Ook pak jij de leads op die binnen zijn gekomen via de online kanalen, denk dan aan sollicitaties via de website en reacties op onze Facebook en LinkedIn advertenties. 


Ook komt daar een stukje online recruitment bij kijken. Hoe bereiken we online de juiste kandidaat? Daar hoort het schrijven van een wervende vacaturetekst bij, maar ook denk je mee over wervingscampagnes op Facebook en LinkedIn. Zo vind jij de beste baan voor onze kandidaten en de beste kandidaat voor onze opdrachtgevers!


We hebben de afgelopen jaren al heel wat stagiaires mogen opleiden, dus weten als geen ander dat ruimte en tijd voor je stageopdracht ook erg belangrijk is. In alles zullen we ondersteunen, adviseren én uitdagen.

Functievereisten

Wij schakelen snel, hebben een bak vol humor (al zeggen we het zelf) en gaan voor al onze collega's door het vuur. We zijn allemaal woonachtig in het mooie Twente en houden maar wat graag van een tentfeestje in het weekend! Herken jij jou ook hierin en in onderstaande punten?

  • Je volgt een hbo studie (commercieel, marketing, HR, bedrijfskunde of gerelateerd)
  • Je hebt affiniteit met sales en beschikt over een vlotte babbel
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Oldenzaal

Aanbod

  • Gegarandeerd een toffe en leerzame stageplek
  • Goede begeleiding van ervaren collega's. De eerste twee weken volg je een inwerktraject en ga je 2 dagen naar ons hoofdkantoor voor leerzame (en gezellige) introductiedagen
  • Flexibele werktijden van 08.00/09.00 uur tot 17.00/18.00 uur
  • Een mooie stage vergoeding van €350 bruto in de maand én reiskostenvergoeding
  • Klikt het? Misschien kun je ons team blijven versterken! Bijbaan. Parrtime. Fulltime. Er is van alles mogelijk
  • En last but not least: een gezellig, jong team. De leuke vrijmibo's. En de gezelligste personeelsfeestjes.

Bedrijfsprofiel Effect Personeelsdiensten

Effect Personeelsdiensten. In 2009 begonnen vanaf nul. Uitgegroeid tot een nog steeds groeiende bemiddelaar in de bouw, techniek, groen en infra. Wie wij helpen aan een baan? Van handige harry’s en technische geniën tot young professionals en nieuwelingen in het vak. Naast werkzoekenden helpen we ook ZZP’ers bij het vinden van opdrachten en BBL’ers bij het vinden van een goede leerwerkplek. Dit doen wij maar met één doel: werknemer en werkgever met een glimlach naar hun werk laten vertrekken. Kandidaat blij. Opdrachtgever blij. Wij blij!


Ons team bestaat uit 40 vakbekwame, gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Allemaal mét Twentse nuchterheid. Tussen het werken door wordt een potje tafeltennis, darten of een wandeling zéker niet overgeslagen. Net als de vrijdagmiddag borrel. Teambelang staat voorop. Met zijn allen behalen we mooie resultaten in een gemoedelijke en gezellige werkomgeving. Jouw inzet wordt gewaardeerd. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om op persoonlijk én professioneel gebied te groeien. Ojah, houd je van lekker eten tussen de middag? Dan zit je hier ook zeker goed. Saucijzen. Patat. Snacks. Gehaktballen. Broodbode. Vis. Krijg je al trek?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Effect Personeelsdiensten. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Münsterstraat 17
7575 ED OLDENZAAL
0541 - 241 200