Consultant

Effect zoekt een Consultant. Bekijk de vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Het klinkt misschien cliché. Maar echt geen dag is het zelfde. Overall ben je veel in contact met mensen – zowel met sollicitanten als met klanten. Je ‘runt’ als het ware je eigen winkel. Vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid! Onder een nieuw label van Effect gaan jij en ik de bemiddeling tussen professionals en werkgevers in de regio's Twente, Salland en de Achterhoek nóg beter maken.


De dag begint met searchen online naar interessante kandidaten. Je pakt sollicitaties op en spreekt velen van hen daarna op onze kantoren in Oldenzaal, Lichtenvoorde of Raalte. Je bent constant bezig met het vinden van de juiste match tussen de kandidaat en onze opdrachtgevers. Je spreekt niet alleen kandidaten. Je hebt ook regelmatig contact met bedrijven uit de regio en bezoekt hen met enige regelmaat. Best gezellig! Verder schrijf je vacatures, en schakelt hierover met onze marketingafdeling hoe we deze het best weg kunnen zetten. Dus kennis van social media en advertising? Die kun je hier goed gebruiken. 


Naast de dagelijkse gang van zaken ga je meedenken om ons nieuwe label verder te brengen. Uitdaging! We zullen samen veel gaan sparren en jouw creativiteit en input moedigen we aan.

Functievereisten

Wij schakelen snel, hebben een bak vol humor (al zeggen we het zelf) en gaan voor al onze collega's door het vuur. We zijn allemaal woonachtig in het mooie Twente en houden maar wat graag van een (tent)feestje in het weekend! Herken jij je naast dit ook in onderstaande? 


 • Een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur in commerciële, HR of bedrijfskundige richting
 • Flexibel, en wat houdt dat in? Je schakelt snel tussen verschillende rollen en kunt goed omgaan met wisselende werkdruk
 • En verder moet je zin hebben in een uitdaging. Durf jij deze aan?

Aanbod

 • Een uitdagende en verantwoordelijke fulltime baan waarin je veel vrijheid en ruimte hebt voor je eigen (commerciële) acties
 • Je wordt beloond met een mooi salaris mét bonusregeling en reiskostenregeling
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen en een goede pensioenregeling
 • Je krijgt een eigen laptop en ook een mobiel & auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden
 • Je start met een inwerktraject waarbij o.a. ons ATS systeem tot in detail wordt uitgelegd, je een interne training over vacatureteksten schrijven volgt en meekijkt bij de verschillende afdelingen
 • Wij geven extra aandacht aan jouw persoonlijke doelen en geven jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen en gerichte opleidingen te volgen. Hiervoor is voldoende opleidingsbudget beschikbaar!
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden binnen Effect of binnen de Covebo Group onze moedermaatschappij
 • Thuiswerken is mogelijk maar met zo'n gezellig team zit je graag op kantoor! 


Bedrijfsprofiel Effect Personeelsdiensten

Een korte introductie


Effect Personeelsdiensten is een personeelsbemiddelaar met een duidelijke missie: ieders wereld van werk gewoon goed geregeld! Dit geldt voor onze medewerkers, opdrachtgevers en collega's. Elke dag een beetje beter worden door hard en slim te werken en vooral plezier te maken. Dat is ons doel, dát werkt! Ons team bestaat momenteel uit 31 vakbekwame en gemotiveerde collega's met een "hands-on" mentaliteit en de Twentse nuchterheid. 


Wij lunchen samen (de tafel wordt voor je gedekt), houden 2 á 3 keer per jaar een teamuitje, hebben de mooiste personeelsfeesten, en vieren het einde van de week met een vrijmibo in onze eigen bar. We werken graag onder het genot van goede muziek en vinden humor op de werkvloer erg belangrijk. 


Teambelang staat voorop, gezamenlijk behalen we mooie resultaten in een fijne werkomgeving. Wij beloven dat jouw inzet wordt gewaardeerd en zullen jou de vrijheid en vertrouwen geven om altijd jezelf te blijven. Je krijgt bij ons alle ruimte voor je eigen creatieve inbreng, ontwikkeling en initiatieven. 


Effect is onderdeel van Covebo Group, een hard groeiende organisatie met meerdere vestigingen in het binnen- en buitenland. Het Support Center ondersteunt deze verschillende vestigingen. Het voordeel daarvan is ook dat er een uitgebreid aanbod is aan cursussen en trainingen die jij kan volgen!


Geloof mij. Hier wil je onderdeel van uitmaken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Effect. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Münsterstraat 17
7575 ED OLDENZAAL
0541 - 241 200