Isolatiemonteur vloeren

Effect Personeelsdiensten is op zoek naar een Isolatiemonteur vloeren. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als isolatiemonteur ga je kruipruimtes van particuliere woningen isoleren door middel van het aanbrengen van een TonZon isolatiefolie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inmeten van verschillende klussen door heel Nederland. De klant bespaart direct op de energierekening en draagt direct bij aan een beter klimaat. Je dag begint iedere ochtend op de locatie in Enschede met een bak koffie en praat bij met je directe collega’s. Ook is het mogelijk om vanuit huis naar de klus te rijden, mits je je directe collega ophaalt van huis (of andersom). Dan hoef je maar 1 keer per week het materiaal op te halen bij een van onze locaties. Kortom, veel vrijheid in het invullen van je werkdag. Wel belangrijk is uiteraard dat de klus goed wordt afgerond en dat je goed contact onderhoudt met zowel de klant als de accountmanagers. Hierdoor verloopt elke klus soepel en goed. Met je vaste collega werk je dagelijks diverse klussen af. Om het werk afwisselend te houden plannen we ook inmeetklussen in, hierdoor is elke dag anders! Omdat het voornamelijk bij particulieren thuis is ben je tegelijk ons visitekaartje en ben je verantwoordelijk van A tot Z voor een goede uitvoering. Kortom, veel vrijheid gepaard met veel verantwoordelijkheid. Hier hou jij van!

Functievereisten

 • Je bent bereid om cursussen voor het isoleren te volgen
 • Je werkt graag in teamverband en kan goed communiceren met verschillende partijen
 • Je beschikt over rijbewijs B (verplicht)
 • Je bent niet bang om in kleine ondergrondse ruimtes te werken
 • Je bent bereid om door heel Nederland te werken
 • Bij voorkeur heb je al enige ervaring in de bouw of techniek

Aanbod

 • Diverse cursussen zodat jij veilig en deskundig te werk kunt gaan
 • Een bruto startsalaris tussen de €11,21 en €12,46 per uur (zonder ervaring)
 • ADV-vergoeding van 7.87% bovenop je bruto uurloon
 • Reisuren en reiskostenvergoeding
 • Opbouw van bouwpensioen en vakantiedagen
 • Bij goed bevallen mogelijkheid tot doorgroeien naar leidinggevende over een team
 • Uitzicht op een vast contract

Bedrijfsprofiel Effect Personeelsdiensten

Het bedrijf kenmerkt zich door de grootste te zijn in de specifieke isolatiebranche. De producten die gebruikt worden zijn uniek in Nederland. Uiteraard heb je hier dan ook nog geen ervaring mee. Je krijgt hier dan ook in je eerste werkweek een gerichte cursus voor. Na deze cursus weet jij hoe je isolatiemateriaal moet aanbrengen en inmeten. Het bedrijf is sterkgroeiend en heeft inmiddels meerdere locaties in heel Nederland. Toch komt het ook weleens voor dat je vanuit de locatie in Enschede naar een werklocatie in bijvoorbeeld Amsterdam of Groningen moet rijden. Dit vind jij geen probleem.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Effect Personeelsdiensten. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Münsterstraat 17
7575 ED OLDENZAAL
0541 - 241 200