Vacature Senior (Java) Developer – Regio Twente

Lijkt het jou gaaf om samen met een ingewerkt team verder te bouwen aan innovatieve, betrouwbare, schaalbare en razendsnelle SaaS-oplossingen voor klanten? Ben jij een medior of senior developer en heb je zelfs ervaring met Java? Wacht dan niet langer en lees snel deze vacature van eData!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-7-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

  • Je krijgt veel (technische) vrijheid en verantwoordelijkheid en een up-to-date stack.
  • Je speelt een belangrijke rol bij het uitbouwen van ons 100% nieuwbouw SaaS platform en de daarop gebouwde en te bouwen microservices.
  • Je gaat aan de slag samen met een ingewerkt team met een goede balans tussen thuiswerken en op locatie.

Aanbod

Naast technische uitdagingen, een fijn team, werken in de regio en de continuïteit van een groeiend bedrijf in een groeiende markt bieden we je onder andere:

  • Een uitstekend salaris;
  • Een werkweek van 40 of 32 uur;
  • Een goede balans tussen thuiswerken en op locatie;
  • Een mooie pensioenregeling;
  • Een laptop naar keuze;
  • 25 vakantiedagen en 
  • Een vaste aanstelling.

Bedrijfsprofiel eData

Als 100% Nederlandse organisatie leveren we meerdere SaaS-oplossingen aan onze klanten. We gaan dit in de nabije toekomst verder uitbreiden. Al meer dan 90 overheidsorganisaties en enkele duizenden medewerkers gebruiken onze software. 

Aangezien we een goede naam hebben in de markt en onze klanten zeer tevreden zijn over onze producten en service verwachten we ook in de komende jaren een sterke groei. Daar komt nog eens bij dat onze klanten onze oplossingen nodig hebben om te kunnen voldoen aan haar wettelijke verplichtingen en taken – bijvoorbeeld op het gebied van het openbaar maken van informatie.


Het team

Zoals gemeld ga je aan de slag in een team dat elkaar goed aanvoelt en aanvult. Het is belangrijk dat je graag samenwerkt en uiteraard ook zelfstandig kunt werken. Het team bestaat voornamelijk uit specialisten uit de regio Twente en wordt aangestuurd door onze lead developer. Iedere (fullstack) developer in het team heeft zijn eigen specialiteit (back-end en front-end), maar kan indien nodig ook werk overnemen van collega’s. Het belangrijkste is dat je passie hebt voor het vak. De focus ligt op goed ontworpen, makkelijk te onderhouden code van hoge kwaliteit.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van eData. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

David Ricardostraat 8
7559 SH HENGELO
(074) 750 14 90