Copywriter

De ideale bijbaan!


Heb jij een vlotte pen en ben je op zoek naar een bijbaan die perfect te combineren valt met je studie? Dan is dit je kans. Voor het snel groeiende team is Ecoteers op zoek naar parttime copywriters in de regio Twente!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-6-2021
Aantal uur
8
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Voor deze bijbaan ga je aan de slag met blogteksten en artikelen over het onderwerp beleggen, en schrijf je de ene dag over het aandeel Netflix en de andere over ontwikkelingen op het gebied van cryptocurrency. Daarbij is het belangrijk altijd de doelgroep waarvoor je schrijft in gedachten te houden, en uiteraard helpen wij je op weg als dat nodig is!


Hoe ziet een werkdag eruit?

Als copywriter bij Ecoteers krijg jij volop vrijheid om zelf te bepalen hoe je werkdagen eruit zien. Zo krijg je de vrijheid om zelf het aantal uur te bepalen dat je wilt werken, en kun je het van tevoren aangeven wanneer je het een week erg druk met je studie hebt.


Op dit moment zul je vanwege de omstandigheden vanuit huis schrijven. Later zorgen wij voor een werkplek in de omgeving van de Universiteit Twente campus tussen Hengelo en Enschede. Thuiswerken blijft mogelijk, en het is daarom fijn als je zelfstandig kunt werken!


Beschik jij over de nodige schrijfkunsten en een flinke portie creativiteit? Dan ben jij de copywriter waar wij naar op zoek zijn!

Functievereisten

 • Een beschikbaarheid van minimaal 8 uur per week
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands
 • Je bent zelfstandig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je hebt oog voor detail en bent een échte taalnerd
 • Affiniteit met het onderwerp beleggen is een pré
 • Bekend zijn met WordPress is een pré

Aanbod

 • Werken bij een snel groeiende start-up op het gebied van Online Marketing
 • De Ideale studentenbaan: we zijn flexibel en houden rekening met jouw voorkeuren voor het combineren van studie met werk
 • Een goed, marktconform salaris voor studenten
 • Een gezellig en relaxt team met jonge mensen
 • Zelf bepalen waar en wanneer je werkt
 • Leuke vrijdagmiddagborrels (wanneer weer mogelijk)
 • Vakantiegeld

Bedrijfsprofiel Ecoteers

Ecoteers is jonge start-up op het gebied van online marketing die keihard groeit. Omdat wij met ons bedrijf graag een positieve impact willen hebben, werken we voornamelijk met duurzame bedrijven. Daarnaast hebben we ook een aantal duurzame projecten lopen die onze klanten er standaard bij krijgen wanneer ze bij Ecoteers diensten afnemen. Zo zorgen wij er onder andere voor dat voor elke 2.500 woorden die jij schrijft er een boom geplant wordt!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ecoteers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Kaap Hoorndreef 66
3563 AW UTRECHT
030 - 227 04 75