Data scientist

Word jij enthousiast van gigabytes aan data? Zie jij uit verschillende datasets de verbanden als puzzelstukjes in elkaar vallen? Lees dan verder! Ecare is op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-5-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Wij ontwikkelen slimme oplossingen die verantwoord simpel organiseren van de zorg ondersteunt. Een van deze oplossingen is onze software PUUR.


In PUUR. worden grote hoeveelheden (semi-)gestructureerde data opgeslagen, vaak in de vorm van registraties of tekst. Hierin zit ontzettend veel waarde verhuld dat kan worden gebruikt om de zorgverlener te ontzorgen. Jij gaat samen met je team ervoor zorgen om deze waarde uit deze data te halen en voor de zorgverlener aan het werk te zetten.


We beginnen altijd bij het begin: het identificeren van vragen vanuit de processen in de zorg. Dit doe je uiteraard samen met collega’s die veel verstand van zorg hebben. Daarnaast verwerk je de ruwe data tot bruikbare data, correleert verschillende soorten data met elkaar, detecteert onregelmatigheden en je analyseert en selecteert de beste statistische methodologie voor het oplossen van de initiële vraag. Uiteraard beschrijf en visualiseer je deze ontdekte inzichten en presenteer je deze aan stakeholders.

Functievereisten

Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s zich thuis voelen bij ons. Mensen staan centraal en wij werken volgens een informele- en Rijnlandse bedrijfscultuur. Je past goed bij ons als je nieuwsgierig bent, een gezonde portie nuchterheid meeneemt en verantwoordelijkheid neemt. Als data scientist heb je een sterke persoonlijkheid nodig met communicatieve en analytisch vaardigheden die er niet om liegen. We verwachten in ieder geval het volgende van je:


  • Master of PhD in een relevant vakgebied zoals data science, computer science, applied mathematics, applied physics, statistics, etc.
  • Vloeiend in Python, beheerst de Python data science stack (Pandas, etc.) en een goede basiskennis van SQL.
  • Aantoonbare ervaring met classificatiemodellen, recommendermodellen, of een andere bekende data science toepassing in productie.
  • Kennis met data science workflows van ten minste één cloudprovider (Azure, Google, AWS)
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (storytelling)
  • Uitstekende Nederlandse taalbeheersing (ten minste CEFR-C1)
  • Ervaring met transformer-based modellen is een pré.

Aanbod

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende baan met een goed salaris en ruime opleidingsmogelijkheden. Je gaat werken in een team met gedreven data professionals om samen met state-of-the-art technologie de zorg van Nederland te verbeteren. De ontwikkelingen in het veld van data science gaan razendsnel en om bij te blijven krijg je de mogelijkheid om meetups en conferenties bij te wonen. Wekelijks zijn er kennis-deel-sessies van collega’s om de nieuwste ontwikkelingen te bespreken en van elkaar te leren. Hierin verwachten wij ook van jou een regelmatige bijdrage. Bij Ecare krijgen individuele capaciteiten en ideeën volop ruimte om zich te ontwikkelen en wij zien graag dat je zelf stappen maakt binnen ons bedrijf. Bij ons is er veel persoonlijke aandacht en een prettige informele werksfeer.

Bedrijfsprofiel Ecare

Wij geloven in een verantwoord simpele manier van organiseren van de zorg. Geen “top-down aanpak” maar een insteek die de verantwoordelijkheid voor zorg weer neerlegt daar waar het hoort te liggen; bij de zorgverlener. Met slimme en eenvoudige oplossingen faciliteren wij organisaties in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Onze software heet PUUR. PUUR. is een professionele omgeving voor de zorgverlener én de ondersteunende diensten, doordat het aansluit op hun dagelijks werk. Niets meer en niets minder.


Bij Ecare doen we dus alles voor de vakmensen in de zorg. Dit doen we met een stoer, energiek en zelfstandig team bestaande uit heel diverse types. Heel divers en toch, herkennen we ons stuk voor stuk in 3 kernwaarden: lef, nuchterheid en nieuwsgierigheid.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ecare. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 11
7521 PL ENSCHEDE
053 - 475 7000