Full-stack software engineer

Heb jij passie voor het ontwikkelen van mooie ICT-oplossingen, en ben jij klantgericht, daadkrachtig en positief ingesteld? Ecare zoekt een Full-stack software engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-5-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Full stack Software Engineer ben je onderdeel van een van onze ontwikkelteams. Een team bestaat uit vier tot zes personen en is verantwoordelijk voor een aantal applicaties en microservices die we bij Ecare ontwikkelen. We werken binnen Ecare volgens het Agile principe en we gebruiken Scrum om in korte sprints continu verbeteringen en nieuwe functionaliteit uit te rollen richting onze gebruikers; de zorgverleners en de mensen die hen ondersteunen.


Voor de ontwikkelingen van ons product maken we zoveel mogelijk gebruik van moderne technieken. Onze applicaties zijn web-based en worden gehost in de Microsoft Azure cloud.

Functievereisten

In eerste instantie heb je gewoon passie voor je vak. Het bouwen van een scherm in een webapplicatie, een schaalbare Web API ontwikkelen of een CI/CD voor jou project inrichten is gesneden koek voor jou. Je bezit sterke analytische vaardigheden, je bent stressbestendig, en communicatief sterk. Daarnaast toon je ownership. Met andere woorden: je voelt je medeverantwoordelijk voor datgene wat het teambelang het meest dient. Verder werk je graag samen in een team en wissel je graag van gedachten en ideeën.


Verder heb je:

  • Minimaal een afgeronde hbo-informaticaopleiding
  • Kennis van technieken zoals .NET, C#, SQL Server, REST, React, Angular, Docker en Kuberneter. Ben je ook thuis in Microsoft Azure dan is dat een pré.
  • Je beschikt over een luisterend oor voor collega's en klanten en voorzie je ze van advies.
  • Goede analytische vaardigheden, ben je creatief en onderzoekend en heb je helicopteroverzicht.

Aanbod

Wij bieden nieuwe collega’s een afwisselende en uitdagende baan met een goed salaris en ruime opleidingsmogelijkheden.


Op allerlei manieren is het mogelijk om te groeien en in jezelf te investeren, zo heeft elke software engineer toegang tot PluralSight om bij te blijven met de laatste technieken en zijn/haar kennis te vergroten. Ook voor het volgen van opleidingen en certificeringen is er volop ruimte.


Heb je ideeën om onze klanten, ons (je collega’s) of ons bedrijf vooruit te helpen dan juichen we dit toe. We snappen namelijk heel goed dat je als software engineer ook over heel andere kwaliteiten beschikt die van pas komen binnen een bedrijf als Ecare. Er wordt bij ons keihard gewerkt, maar we kunnen het ook heel gezellig hebben.

Bedrijfsprofiel Ecare

Wij geloven in een verantwoord simpele manier van organiseren van de zorg. Geen “top-down aanpak” maar een insteek die de verantwoordelijkheid voor zorg weer neerlegt daar waar het hoort te liggen; bij de zorgverlener. Met slimme en eenvoudige oplossingen faciliteren wij organisaties in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Onze software heet PUUR. PUUR. is een professionele omgeving voor de zorgverlener én de ondersteunende diensten, doordat het aansluit op hun dagelijks werk. Niets meer en niets minder.


Bij Ecare doen we dus alles voor de vakmensen in de zorg. Dit doen we met een stoer, energiek en zelfstandig team bestaande uit heel diverse types. Heel divers en toch, herkennen we ons stuk voor stuk in 3 kernwaarden: lef, nuchterheid en nieuwsgierigheid.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ecare. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 11
7521 PL ENSCHEDE
053 - 475 7000