Afstuderen of Stage lopen

Ben jij momenteel bezig met een HBO- of WO-studie Informatica, Business & IT, Creatieve technologie of Technische bedrijfskunde en ben jij op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht? Kom een keer langs bij Ecare,

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-3-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Bedrijfsprofiel Ecare

Wij zijn Ecare en we ontwikkelen innovatieve software voor de zorgsector. Zoals je kunt zien is het een feest om bij ons te werken! We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat continu in beweging is en gebruik maakt van de nieuwste technieken. En daar kom jij om de hoek kijken. Als student ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kun je met jouw frisse energie veel bijdragen aan de ontwikkeling van Ecare. Dat kunnen wij goed gebruiken!


Als bedrijf dat constant in beweging is, zijn wij altijd op zoek naar studenten. Wij geloven niet in vooraf bepaalde stage-opdrachten, maar gaan samen met jou op zoek naar een opdracht op maat. Dus als jij een uitdagende stage wil lopen bij een professioneel bedrijf met een informele werksfeer, gepassioneerde collega’s en een opdracht die zowel bij jou als bij ons past, neem dan vooral contact met ons op! Tijdens een gesprek bepalen we dan wat op dat moment de beste stage- of afstudeeropdracht voor jou is. Uiteraard ontvang je ook een stagevergoeding.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ecare. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 11
7521 PL ENSCHEDE
053 - 475 7000