Calculator kleinbouw

Ben jij een ervaren calculator en geïnteresseerd in utiliteits- en renovatiewerken met een projectgrote van ongeveer 1 a 2 miljoen euro? Dan is Dura Vermeer op zoek naar jou!


Als calculator bij Dura Vermeer Bouw Hengelo kom je te werken op de afdeling Kleinbouw en werk je voor verschillende teams onder begeleiding van een projectleider. Met dit team ben je verantwoordelijk voor de berekeningen van de projecten binnen in de regio Twente.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Jij hebt affiniteit en gevoel met de marktwerking en komt tot een goede kostencalculatie. Als calculator bij afdeling Kleinbouw stel jij ramingen en detailbegrotingen op voor middelgrote of complexere renovatie en utilitaire werken. Samen met jouw projectleider doe je opnames op locatie en bedenkt je samen een plan om tot een scherpe objectieve prijsvorming te komen.


Jouw kracht als calculator zit ‘m in een snelle en scherpe analyse waarin risico's worden benoemd en gewogen om tot een goede objectieve prijsvorming te komen. Je bent zelf redzaam en toont initiatief. Je communiceert met onderaannemers om de juiste offerte te krijgen.


Naar een vakspecialist als jij luisteren we graag en daarom krijg je ook de ruimte om mee te denken over verschillende processen.


Per project werk je samen in een team bestaande uit een projectleider en werkvoorbereider. Denk bij projecten bijvoorbeeld aan verbouwingen/renovaties in de utiliteitsbouw, overheidsgebouwen, kantoren en onderwijsinstellingen of nieuwbouwprojecten voor het MKB. Kortom heel divers!

Bedrijfsprofiel Dura Vermeer Groep

WELKOM BIJ DE FAMILIE


Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoelang je succesvol blijft. In ons geval al meer dan 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.


Hier(aan) ga je werken


Als medewerker van Dura Vermeer Bouw Hengelo ben je onderdeel van een club met ontwikkelaars en bouwers, doeners en waarmakers. Duurzame samenwerking staat daarbij voorop: samen plannen maken, samen Het Goede Doen (onze missie), samen kennis en successen delen en samen innoveren. Dat geldt voor alle disciplines die we in huis hebben: Ontwikkeling, Woningbouw, Utiliteitsbouw, Renovatie & Transformatie en Beheer & Exploitatie. We werken daarbij in waardestromen, waarbij iedereen aan tafel zit als één team. Met maar één doel: waarmaken wat we beloven. Vanuit jouw functie werk je voornamelijk op het kantoor in Hengelo. Dit doe je samen met gedreven collega’s uit verschillende vakgebieden: werkvoorbereiders, uitvoerders, projectleiders, en uitvoerders. Ook zit je regelmatig aan tafel met bouwpartners en leveranciers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Dura Vermeer. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bosmaatweg 60
7556 PJ HENGELO
010 - 2808 700