Werkvoorbereider Renovatie en Verduurzaming

Ben jij een nuchtere werkvoorbereider met een paar jaar werkervaring en hart voor de bouw. Als werkvoorbereider bij Dura Vermeer Bouw Hengelo ontwikkel je je nóg verder en vooral op het gebied van renovatie en verduurzaming en ga je aan de slag met uitdagende projecten in de regio Overijssel. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-3-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je draagt zorg voor het organiseren en bewaken van de voortgang van het project. Voorbereiding en voortgang van het project. Je bent verantwoordelijk voor (tijds)planning, werkschema’s, inkoopvoorbereiding, meerwerkcalculatie en goede administratieve verwerking daarvan Tijd, budget, kwaliteit en veiligheid houd je scherp in de gaten en je stemt alle disciplines (zoals bouwkundig, constructief en installaties) tot in detail af. Op die manier bereid je zelfstandig verschillende renovatieprojecten voor.  


Ook de technische uitwerking van deze projecten ligt in jouw handen. Jij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden zijn georganiseerd voor de uitvoering, waarbij je werkt met behulp van de modernste hulpmiddelen en/of software.Dit doe je in een team waarmee je samen successen gaat vieren. 

Functievereisten

 • Een hbo-opleiding richting Bouwkunde of HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als werkvoorbereider of organisatiedeskundige 
 • Je bent sterk in plannen en organiseren, maar je schakelt ook gemakkelijk naar ad-hoc werkzaamheden
 • Met tijdsdruk en deadlines heb je geen moeite. 
 • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Noord/Oost Nederland. 


Aanbod

Dus bieden we je onder meer: 

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.  
 • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen. 
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap. 
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical. 
 • Voor verse vaders: 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof. 
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen. 
 • Een smartphone en in veel gevallen een laptop van de zaak. 
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid. 
 • Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ’s, winterse kerstborrels en legendarische personeelsfeesten.  
 • En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer. 

Bedrijfsprofiel Dura Vermeer Groep

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft. In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen. 


Hier(aan) ga je werken 

Als medewerker van Dura Vermeer Bouw Hengelo ben je onderdeel van een club met ontwikkelaars en bouwers, doeners en waarmakers. Duurzame samenwerking staat daarbij voorop: samen plannen maken, samen Het Goede Doen (onze missie), samen kennis en successen delen en samen innoveren. Dat geldt voor alle disciplines die we in huis hebben: Ontwikkeling, Woningbouw, Utiliteitsbouw, Renovatie & Transformatie en Beheer & Exploitatie. We werken daarbij in waardestromen, waarbij iedereen aan tafel zit als één team. Met maar één doel: waarmaken wat we beloven. Vanuit jouw functie werk je voornamelijk op het kantoor in Hengelo en soms op een bouwlocatie. Dit doe je samen met gedreven collega’s uit verschillende vakgebieden: werkvoorbereiders, uitvoerders, projectleiders, bewonersconsulenten en kostendeskundigen. Ook zit je regelmatig aan tafel met bouwpartners en leveranciers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Dura Vermeer. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bosmaatweg 60
7556 PJ HENGELO
010 - 2808 700