People and Culture Manager

Doop is op zoek naar een People and Culture Manager. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-12-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als People and Culture Manager speel jij een belangrijke rol in het uitdragen van de cultuur van Doop en het sturen op onze kernwaarden. Je creëert draagvlak binnen de organisatie en streeft naar de rol van ambassadeurschap onder medewerkers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, bewaken en implementeren van een HR-strategie die naadloos aansluit bij onze missie en visie. Op basis van instinct en ervaring signaleer jij zaken die spelen binnen de organisatie. Je bent een klankbord voor collega’s en weet in samenwerking met het MT signalementen om te zetten in kraakheldere actiepunten. Gelukkige medewerkers zijn erg belangrijk voor een gezonde organisatie. Doop wordt gemaakt door de mensen die er werken en dus hecht je veel waarde aan het creëren van een veilige en gelukkig werkomgeving, waarin iedereen zich prettig voelt en zich verder kan ontwikkelen. Zo streef jij elke dag naar een great(er) place to work!


Bij Doop bepaal je eigen prioriteiten. Het ene moment ligt jouw prioriteit bij Employer Branding en het andere moment bij Performance Management. Ook vernieuw of optimaliseer je het HR-beleid en de HR-processen. Doordat wij werken in multidisciplinaire teams is er altijd een collega die je kan helpen bij deze optimalisatie. Of het nu gaat om strategie, design, content, online marketing of development; we’ve got you!


Jij zorgt dat wij de beste zijn in het vinden en behouden van talent. Je monitort alle aspecten van employee experience, beheert het on- en offboardingsproces, stelt diverse HR rapportages op en verbetert de bedrijfscultuur. Daarnaast werk je aan persoonlijke groeiplannen, het verbeteren van arbeidsvoorwaarden, werkgeluk en betrokkenheid. Als People & Culture Manager werk je op tactisch en operationeel niveau. Naast het nauw samenwerken met collega’s ben je ook lid van het Leadership Team. Binnen dit team is het jouw verantwoordelijkheid om de cultuur van Doop te bewaken en de belangen van medewerkers te vertegenwoordigen.


Wie zoeken wij?

Iemand die zich herkent in onze kernwaarden: betrokken, uitdagend, impact en teamwork. Dat betekent dat:

Betrokken: je bewust bent van het werk wat je collega’s doen en je je verbonden voelt met Doop en alle ontwikkelingen die wij samen als team doormaken.

Uitdagend: we elkaar scherp houden! 

Impact: echt verschil maken! 

Teamwork: we zijn uniek, en we zijn één. We maken samen mooie dingen en we worden elke dag beter.

Functievereisten

 • Jij hebt meer dan 5 jaar ervaring in de HR-wereld, zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau; 
 • bent sociaal sterk, praat makkelijk en luistert zorgvuldig;
 • bent je bewust van jouw rol binnen de organisatie en gaat zorgvuldig met vertrouwelijke informatie om;
 • kunt constructief feedback geven en ontvangen;
 • kunt collega’s coachend adviseren;
 • bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van People and Culture en kan niet wachten deze toe te passen op Doop;
 • Really nice to have: ervaring met Homerun

Aanbod

 • Mogelijkheid om deels thuis te werken;
 • Goed salaris;
 • Een locatie vol kennis en inspiratie;
 • Ruimte voor eigen inbreng;
 • Een (jong) gezellig (groeiend) team met bevlogen mensen;
 • Gamen in de pauze, snacken op donderdag, knakx club op vrijdag, leuke bedrijfsuitjes en vrijmibo's;
 • Naast 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, krijg je 2 extra vrije (Doop)dagen vastgesteld door de organisatie;
 • Legendarische Kerstfeesten! 

Bedrijfsprofiel Doop

Hello, we are Bert! Een team van creatieve specialisten, die vol passie en deskundigheid werken aan on- en offline producties met als doel jou en jouw bedrijf succesvoller te maken op het gebied van conversie, leerrendement en/of communicatie effect. How? We werken volgens moderne methodes uiteraard, maar wat belangrijker is, is dat jouw doelstellingen het vertrekpunt zijn voor onze aanpak. Of je nu een website wilt die meer bezoekers trekt, meer producten wilt verkopen of je medewerkers goed wilt opleiden. Samen vertalen we jouw doelstellingen naar de juiste middelen en uitvoering. We helpen onze klanten met strategie, branding, design en ontwikkeling. On- en offline. Onze multidisciplinaire teams zijn gespecialiseerd in krachtige IU/UX, brands, animations, designs, marketing & communicatie, e-learning systemen en onboarding platformen. Samen met de klant streven we naar een herkenbare identiteit voor elke organisatie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Doop. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Roomweg 63
7523 BL ENSCHEDE
053 - 7635 210