Marketing Strateeg

Doop is op zoek naar een Marketing Strateeg. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-12-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Marketing Strateeg bij Doop representeer jij zowel de marketing belangen van de organisatie als van onze klanten. Jij hebt kennis van alle marketing facetten. Of het nu gaat om online marketing, content marketing, employer branding of neuromarketing; jij weet precies aan welke expertise de klant behoefte heeft en welke middelen (in welke volgorde) nodig zijn om de business doelstellingen van de klant te behalen. Ook weet je de rest van het team te inspireren om samen tot relevante insights te komen en een heldere visie te vormen. Je werkt nauw samen met onze creatief strategen en digitaal strategen om elkaar te inspireren en te triggeren. Je bent overtuigend, sociaal en kunt makkelijk relativeren. Zo ben jij de ultieme sparringpartner voor de klant én je team.


Bij Doop ben jij onderdeel van ons multidisciplinaire team. Je werkt dus samen met verschillende expertises, wat je werk afwisselend en uitdagend maakt. Binnen dit team ben jij de senior die zijn/haar opgedane kennis en ervaring weet te uiten in verschillende projecten; nationaal tot internationaal en profit tot nonprofit, we do it all! Interessante lead? Dan ga jij mee voor de eerste kennismaking met de klant. Je hoort aan, denkt hardop mee en weet (de juiste) kritische vragen te stellen. Vervolgens leg jij het fundament voor een strategisch plan en weet jij je team hierin mee te nemen. Wanneer het marketing team er mee aan de slag gaat, zit jouw taak er zeker niet op. Gedurende de uitvoering bewaak jij de focus van het team en het belangrijkst; de belangen van de klant. Zo weet jij samen met je team de ene na de andere klant gelukkig te maken!


Wie zoeken wij?

Iemand die zich herkent in onze kernwaarden: betrokken, uitdagend, impact en teamwork. Dat betekent dat:

Betrokken: je bewust bent van het werk wat je collega’s doen en je je verbonden voelt met Doop en alle ontwikkelingen die wij samen als team doormaken.

Uitdagend: we elkaar scherp houden! 

Impact: we echt verschil maken! 

Teamwork: we zijn uniek, en we zijn één. We maken samen mooie dingen en we worden elke dag beter.

Functievereisten

 • jij hebt relevante werkervaring;
 • bent inspirerend en ondernemend;
 • bent een strategische en scherpe denker;
 • bent gepassioneerd en gaat voor het beste resultaat;
 • hebt een groot aanpassingsvermogen;
 • hebt ervaring met coachen en begeleiden;
 • bent in bezit van een hbo/wo diploma van een marketing gerelateerde opleiding.
 • * Als je ervaring hebt met Hubspot worden we nog enthousiaster!

Aanbod

 • Mogelijkheid om deels thuis te werken;
 • Goed salaris;
 • Een locatie vol kennis en inspiratie;
 • Ruimte voor eigen inbreng;
 • Een (jong) gezellig (groeiend) team met bevlogen mensen;
 • Gamen in de pauze, snacken op donderdag, knakx club op vrijdag, leuke bedrijfsuitjes en vrijmibo's;
 • Naast 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, krijg je 2 extra vrije (Doop)dagen vastgesteld door de organisatie;
 • Legendarische Kerstfeesten! 

Bedrijfsprofiel Doop

Hello, we are Bert! Een team van creatieve specialisten, die vol passie en deskundigheid werken aan on- en offline producties met als doel jou en jouw bedrijf succesvoller te maken op het gebied van conversie, leerrendement en/of communicatie effect. How? We werken volgens moderne methodes uiteraard, maar wat belangrijker is, is dat jouw doelstellingen het vertrekpunt zijn voor onze aanpak. Of je nu een website wilt die meer bezoekers trekt, meer producten wilt verkopen of je medewerkers goed wilt opleiden. Samen vertalen we jouw doelstellingen naar de juiste middelen en uitvoering. We helpen onze klanten met strategie, branding, design en ontwikkeling. On- en offline. Onze multidisciplinaire teams zijn gespecialiseerd in krachtige IU/UX, brands, animations, designs, marketing & communicatie, e-learning systemen en onboarding platformen. Samen met de klant streven we naar een herkenbare identiteit voor elke organisatie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Doop. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Roomweg 63
7523 BL ENSCHEDE
053 - 7635 210