DevOps Engineer

Doop is op zoek naar een DevOps Engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-12-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als DevOps Engineer bij Doop zorg jij ervoor dat onze developers probleemloos kunnen ontwikkelen. Jij houdt applicaties van onze klanten draaiende en up-to-date en informeert support tijdig over eventuele wijzigingen. Binnen jouw functie ben je alert op security meldingen en heb je contact met verschillende teams om ook hen te helpen bij het oplossen van problemen. Je bent gepassioneerd over de IT-wereld en dus op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen. Deze kennis zet je in door na te denken over hoe we nog meer werkzaamheden kunnen automatiseren. Daarnaast ben je (meer dan bekend) met programma’s als Kubernetes, Terraform, Ansible en Helm weet je deze als geen ander op een efficiënte manier in te zetten voor klanten en Doop zelf. 


Binnen Doop werken we Agile. Dit betekent dat je samen met je team afstemt wat je welke sprint oppakt. Wanneer er bekend is hoe jullie sprint eruit ziet kun je aan de slag! Vanuit huis of op ons geliefde kantoor; bij Doop krijg je de vrijheid hier zelf een goede verdeling in te maken. Dit houdt jouw werk afwisselend en uitdagend.


Jouw dag begint met het checken van applicaties van onze klanten. Werkt alles nog goed? Zijn er dingen die afwijken of opvallen? De alerts komen binnen in diverse slack kanalen en aan jou de taak deze alerts in te schatten en te verhelpen. Daarna kijk je naar je lijstje met actiepunten. Een grote klant krijgt binnenkort een update, wat andere instellingen vereist en dus denk jij samen met het team na over hoe jullie dit zo efficiënt mogelijk kunnen aanpakken. Uiteraard moeten hier van te voren wat backups van worden gemaakt en databases worden aangepast. En dan kom je aan bij een veel voorkomende taak binnen jouw functie; testen, testen en nog eens testen. Cause you better be sure! Je belt af en toe met een collega op een andere locatie om te sparren over zaken waar jullie tegenaan lopen. Tussen je werkzaamheden door lunch je met collega’s, loop je even een rondje buiten en haal je een kop koffie. Voor je het weet is je dag alweer om! 


Wie zoeken wij?

Iemand die zich herkent in onze kernwaarden: betrokken, uitdagend, impact en teamwork. Dat betekent dat:

Betrokken: je bewust bent van het werk wat je collega’s doen en je je verbonden voelt met Doop en alle ontwikkelingen die wij samen als team doormaken.

Uitdagend: we elkaar scherp houden! 

Impact: we echt verschil maken! 

Teamwork: we zijn uniek, en we zijn één. We maken samen mooie dingen en we worden elke dag beter.

Functievereisten

 • Jij bent analytisch: in staat te schakelen tussen verschillende projecten;
 • hebt kennis en ervaring in Google cloud projecten;
 • hebt kennis en ervaring met scripting;
 • hebt kennis van Linux;
 • hebt ervaring met Jira, Elastic Search, GitLab CI/CD, Terraform en Ansible;
 • bent een expert in Docker, Kubernetes en Prometheus.

Aanbod

 • Mogelijkheid om deels thuis te werken;
 • Goed salaris;
 • Een locatie vol kennis en inspiratie;
 • De nieuwste MacBook voor zowel werk- als privégebruik;
 • Ruimte voor eigen inbreng;
 • Een (jong) gezellig (groeiend) team met bevlogen mensen;
 • Gamen in de pauze, snacken op donderdag, knakx club op vrijdag, leuke bedrijfsuitjes en vrijmibo's;
 • Naast 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, krijg je 2 extra vrije (Doop)dagen vastgesteld door de organisatie;
 • Legendarische Kerstfeesten! 

Bedrijfsprofiel Doop

Hello, we are Bert! Een team van creatieve specialisten, die vol passie en deskundigheid werken aan on- en offline producties met als doel jou en jouw bedrijf succesvoller te maken op het gebied van conversie, leerrendement en/of communicatie effect. How? We werken volgens moderne methodes uiteraard, maar wat belangrijker is, is dat jouw doelstellingen het vertrekpunt zijn voor onze aanpak. Of je nu een website wilt die meer bezoekers trekt, meer producten wilt verkopen of je medewerkers goed wilt opleiden. Samen vertalen we jouw doelstellingen naar de juiste middelen en uitvoering. We helpen onze klanten met strategie, branding, design en ontwikkeling. On- en offline. Onze multidisciplinaire teams zijn gespecialiseerd in krachtige IU/UX, brands, animations, designs, marketing & communicatie, e-learning systemen en onboarding platformen. Samen met de klant streven we naar een herkenbare identiteit voor elke organisatie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Doop. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Roomweg 63
7523 BL ENSCHEDE
053 - 7635 210