Manager Strategie, programma en control

Noaberkracht is op zoek naar een Manager Strategie, programma en control.


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
24-9-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

 • Als manager van programma, strategie en control ben jij druk bezig met het stimuleren, aanjagen van opgave- en resultaatgericht denken en werken (eigenaarschap) binnen jouw teams. Jouw organisatieonderdeel bestaat uit twee teams: ‘strategie en programma’ en ‘concern control’. In totaal geef jij leiding aan ongeveer 17 professionals. Wil je meer informatie over jouw toekomstige teams? Lees het hier.
 • Samen met jouw teams zorg je ervoor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Jij weet hierin de mensen te boeien en te inspireren tot daden en weet ook jouw leiderschapsstijl hierin toe te passen, maar ook aan te passen waar nodig.
 • Door jouw ervaring heb jij een scherp beeld van de dynamiek van toekomstige maatschappelijke ontwikkelingen kan deze probleemloos vertalen naar de gemeentelijke context.
 • Jij levert een stevige bijdrage aan de innovatieve strategische agenda, je neemt zelf energiek het voortouw in strategische- en positioneringsvraagstukken, je weet resultaten te boeken en je bent thuis in veranderingsprocessen.
 • Je bent lid van het MT, bestaande uit 3 directeuren en 8 managers. Jij neemt deel aan het IMO (integraal management overleg) en levert hier ook jouw bijdrage aan.

Functievereisten

 • HBO / WO werk- en denkniveau en een afgeronde relevante opleiding.
 • Een beeld bij de veranderende rol van de overheid en het vermogen om dit concreet te maken naar het werk van alledag.
 • Empathisch vermogen en je bent communicatief goed onderlegd.
 • Ervaring in samenwerking met externe partners en het bestuurlijk ambtelijk samenspel en ervaring als manager.
 • Een energieke, maar ook praktische houding. Een ondernemende geest.
 • Het vermogen om knopen door te hakken en de leiding te nemen wanneer dit nodig is.

Aanbod

Natuurlijk, wij vragen wat van jou. Maar je kunt ook wat van ons terug verwachten. Ruimte om je eigen baan vorm te geven en te ontwikkelen bijvoorbeeld. Buiten de dagelijkse overlegmomenten heb jij de mogelijkheid om te werken waar en wanneer je wilt: een tijd- en plaats onafhankelijke baan. En uiteraard bieden we je moderne communicatiemiddelen.


De functie is gewaardeerd in schaal 13, bij een fulltime-functie bedraagt het maximumsalaris € 6.993,-bruto per maand. Elke maand krijg je een keuzebudget van 17,05% bovenop jouw salaris. Je kan zelf bepalen hoe je dit budget inzet, bijvoorbeeld als bijdrage voor je nieuwe fiets, sportkleding of een abonnement voor je sportschool!


Je krijgt een tijdelijk contract van een jaar met de intentie om deze aansluitend om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Bedrijfsprofiel

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo en wordt complexer. Om goed mee te bewegen op de vraag vanuit de dynamische samenleving zijn er verschillende expertises ondergebracht in één organisatieonderdeel. Grote strategische vraagstukken en plannen voor meerdere jaren, wij pakken ze op. Bij Strategie, Programma en Control maken we het verschil door heel gericht projecten uit te voeren die ons in de toekomst verder brengen. We stellen kritische vragen en denken na over belangrijke risico’s.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!