Communicatieadviseur Energie Noord Oost Twente

Gemeente Dinkelland is op zoek naar een Communicatieadviseur Energie Noord Oost Twente. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
15-5-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

  • Jij gaat de 4 gemeenten helpen bij het waarmaken van de ambities op het gebied van de energietransitie.
  • Je bent een belangrijke adviseur in projectgroepen en schrijft communicatieplannen.
  • Jij bedenkt en organiseert initiatieven om inwoners te bereiken en draagvlak te creëren. Jouw creativiteit hierin vinden wij belangrijk.
  • Jij klimt ook in de spreekwoordelijke pen voor het schrijven van een goede inwonersbrief, stelt een persbericht op en je bedenkt en plaatst berichten op social media of op de website.

Functievereisten

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en een afgeronde communicatieopleiding.
  • Communicatie ervaring op het gebied van duurzaamheid is een pré.
  • Je beheerst de advieskant van het communicatie vak en vindt ook de uitvoering ervan leuk.
  • Het zou fijn zijn als je ervaring hebt met programma’s als Photoshop, Indesign, of Publisher.
  • Je hebt gevoel voor politiek/bestuurlijke verhoudingen.

Aanbod

Bij deze vacature gaat het net even anders dan bij onze andere vacatures. Jij komt namelijk in dienst bij Noaberkracht via een payroll-, ZZP-, of detacheringsconstructie en jij gaat werken voor Energie van Noord Oost Twente. Wil je meer informatie hierover? Dan lichten we dat graag toe. Deze functie is ingeschaald in schaal 9. Voor een fulltime functie in schaal 9 bedraagt het maximaal salaris €4208 bruto per maand. Het is een vacature voor 28 tot 36 uur. 

Bedrijfsprofiel

Bij Noaberkracht staan we samen sterk. Er zijn continu ontwikkelingen en nieuwe regels. En wij helpen daarbij. Onze bestuurders en collega’s maken zich er dagelijks hard voor. We adviseren, organiseren en stellen zaken op orde.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Dinkelland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!