Marketing medewerker

Dijkstra Plastics is op zoek naar uitbreiding van haar marketingafdeling. Iemand met goede kennis van Adobe (Photoshop, InDesign, Illustrator en Premiere Pro). 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Binnen deze functie werk je (zelfstandig) aan diverse projecten. Denk hierbij aan de uitwerking van campagnes, het beheer van interne communicatie, het ontwikkelen van (social media) berichten, het optimaliseren van onze websites en het uitvoeren van grafische werkzaamheden. 

Aanbod

We vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Alleen dan kun je optimaal presteren en jezelf verder ontwikkelen. We bieden jou daarom het volgende:

  • een fulltime contract (40 uur per week)
  • 8% vakantietoeslag 
  • 29 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur, + 1 dag ná het 1e dienstverbandjaar + 1 dag extra ná het 2e dienstjaar
  • een uitstekende pensioenregeling
  • een optionele aanvullende ANW-hiaat verzekering
  • onbelaste reiskostenvergoeding
  • mogelijkheden tot verdere persoonlijke ontwikkeling middels opleidingen en cursussen
  • diverse sportevenementen en talloze (informele) activiteiten, zoals Zomer-BBQ, kerstfeest met een supergroot kerstpakket, enz.
  • uitzicht op een vast contract na succesvol doorlopen van een eerste contractjaar
  • uiteraard ontvang je een passend salaris in lijn met de zwaarte van de functie, wel in balans met je ervaring en jouw opleiding.

Bedrijfsprofiel Dijkstra Plastics

Met bijna 50 jaar ervaring is Dijkstra Plastics (als vierde grootste producent van verpakkingsemmers in Europa) niet meer weg te denken uit de Europese verpakkingsindustrie. Vanuit twee productielocaties in Nederland produceren we dagelijks vele verpakkingsemmers voor onze klanten. Denk hierbij grote internationale merken, maar ook kleine lokale bedrijven.


Als innovatief productiebedrijf geloven wij in de kracht van verduurzaming en automatisering. Voor ons is de werkvloer onze motor. We zijn een informeel bedrijf met een platte structuur en staan altijd open voor de mening en ideeën van onze collega’s.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Dijkstra Plastics. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Industriestraat 30-34
7482EZ HAAKSBERGEN