Advocaat-medewerker insolventierecht

Voor de versterking van de praktijk is Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte op zoek naar een ondernemende advocaat voor de insolventierechtpraktijk.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2016
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Indien je toe bent aan een nieuwe uitdaging en aan een nieuwe stap in je carrière, dan liggen er voor jou kansen bij Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte. 

Functievereisten

  • Je bent minimaal 3 jaar advocaat (inclusief stageperiode) met relevante werkervaring op het gebied van het insolventierecht.
  • Je bent in staat om een praktijk op te bouwen en uit te bouwen.
  • Je bent meermaals en naar tevredenheid door de rechtbank tot curator benoemd.
  • Een met goed gevolg afgeronde relevante specialisatieopleiding (Insolad) is een pré.
  • Bij voorkeur heb je binding met het Oosten van Nederland en heb je meer dan een gemiddelde kennis van de Duitse taal (of de bereidheid je die eigen te maken).
  • Uiteraard zijn de navolgende eigenschappen op jou van toepassing: je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, je bent accuraat en resultaatgericht ingesteld, je hebt een analytisch denkvermogen en beschikt over ruime vakinhoudelijke kennis, je sociale en communicatieve vaardigheden zijn sterk, je kunt zowel zelfstandig als in een team functioneren en bovenal ben je ondernemend en commercieel ingesteld.

Aanbod

  • Na een inwerkperiode krijg je een zelfstandige en verantwoordelijke positie binnen kantoor.
  • Je krijgt ruimschoots de kans om je snel verder te ontwikkelen en je kennis op je vakgebied te vergroten door het volgen van de nodige cursussen en opleidingen.
  • Ruime mogelijkheden om je eigen praktijk verder uit te bouwen.
  • Vooruitzichten om op termijn partner te worden.

Bedrijfsprofiel

Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte is een actief en ondernemend kantoor in Oost-Nederland. Ons team bestaat uit circa 20 medewerkers, waarvan 7 Nederlandse advocaten en 2 Duitse Rechtsanwälte. De dienstverlening van Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte is in het bijzonder op Duitsland gericht.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?

Wilt u op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijft u zich dan hier in!